Přejít na obsah

Sportovní sedačky-možná záměna


lh13

Doporučené příspěvky

Ahoj, je možné niekde kúpiť ergonomické/športové sedačky na Octaviu 3 (napr. ako na Foto2 prip. niečo podobné/nejaké alternatívy ktoré sú dostupné)? 

 

Momentálne mám tie klasické od výroby (foto1), vpredu vyhrievané. Na dlhšie trasy to vie byť celkom utrpenie, chýba tomu väčší sklon smerom k operadlu a dlhší podsedák.

 

Pozrel som rôzne ponuky na bazároch avšak zatiaľ som nenašiel niečo vhodné.

 

Vďaka

Foto1.jpg

Foto2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Já to řešil u čalouníka zakázkovou výměnou sedáku z RS,který je delší a má lepší boční vedení.Přečalounění v alcantře se povedlo a funguje to, sedí se v tom lépe.Teď jsem tedy sehnal nový interier z RS kompletní,takže budou ty původní upravené k prodeji,kdyby měl někdo zájem,najeto cca 15tis.km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak takto vypadají zakázkově upravené přední sedačky, podsedák z RS v alkantaře s výhřevem. Lépe jsou podepřeny stehna,delší podsedák a lepší boční vedení. Jsou k prodeji,najeto cca 15 tis jako nové.

20220304_135539.jpg

20220304_135429.jpg

Editováno: , autor: lesnik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda omlouvam se ti, ale podle tech fotek je to hnus fialovej. Vidim dobre, ze na podsedaku je alcantara a na operadle obyc latka? Protoze pokud ano, pak bych se stydel tohle mit v aute, ale treba vidim blbe. Nechci se tebe osobne nijak dotknout, protoze z tech sedacek mas asi dobrej pocit, ale za me fakt fuj. Kor ty zborceny bocnice na operadlech. Zadarmo drahy.

Editováno: , autor: dettektorr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahojte. MAm sportove sedacky, kde sa neda sklopit operadlo spolujazdca. Niekedy potrebujem preniest dlhe veci v aute. Kebyze vyberiem sedadlo spolujazdca a nanasledne ho vratim, okrem chyby v diagnostike treba nieco nastavit? Myslim ci po spatnej montazi sedadla bude vsetko fungovat alebo bude vkuse svietit chyba na airbag?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...