Přejít na obsah

Zástěrky


masoox

Doporučené příspěvky

sorry, ale je to hlúposť, lebo ešte do toho vstupuje rýchlosť a to ako ďaleko je auto za tebou.. kludne sa môže stať, že bez zásterky kameň preletí (pri určitej vzdialenosti auta za tebou) ponad neho a so zásterkou trafí rovno sklo. Ak ich budeš mať až po zem, potom budú mať význam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bez zásteriek ten bordel z cesty pekne obrúsi farbu v okolí "nábehových hrán nárazníka pekne na sivý plast, čo si všímam, no nedajte ich.... U niektorých "konkurenčných" značiek pekne aj farbu na začiatku podbehu, potom to tam začne bleskovo zahnívať. Ako som ich založil, tak sa tak nešpiní zadný nárazník a predné dvere taktiež, teda určitý význam majú.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U FII přední blatník a práh po 4 letech naprosto OK, zadní nárazník za kolem cca 5cm do délky zmatnělý. Takže to není tak katastrofické, jak tu všichni popisujete.

 

Když jsem u bývalých OI sundal po letech zástěrky, to teprve bylo - bordel, plasty obroušené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ó áno, škodoffky majú aspoň tie hrany podbehu prekryté plastom, narozdiel od niektorých "konkurenčných" značiek. Dovolím si však poznamenať, že poškodenie je závislé na oblasti kde jazdíš, čiže pokiaľ jazdíš prevažne v CZ kde nie sú extra kopce a nie je zakázaný chemický posyp, tak to naozaj nie je katastrofické. Trochu iná situácia je v horských oblastiach SK (cca 500-1000 m nad.m), kde je to takmer všade národný park alebo ochranné pásmo, sypať sa smie iba inertným materiálom, čiže abrazivom najrôznejšej zrnitosti, keďže sneh je na cestách cca 4-5 mesiacov, inertný posypový materiál zozbierajú z ciest niekedy pred letom. Za týchto podmienok lak dostane zabrať podstatne viac a mizne rýchlejšie.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Tak po mém 14 denním testování jízdy bez zástěrek a se zástěrkama jsem zjistil, že prostě mají něco do sebe . Testoval jsem to tak, ze jsem umyl auto a týden s ním jezdil bez zástěrek a se zástěrkama v klasickém městském provozu žádné extremy . Se zástěrkama se opravdu o dost méně špiní bok auta je to dost znát, takže at si rika kdo chce co chce zástěrky opravdu POMAHAJI . Puvodne jsem je chtel nechat jen prez zimu, ale asi je necham porad jsou malinké a fungují perfektně nijak nehyzdí design auta . Mám hnědou topaz, takže tam nejsou moc videt.. Chápu, že na bílé by to bylo asi takové jak pěst na oko.. Každopadně já osobně DOPORUČUJU alejspon na zimu dát .) Navíc oproti jedničkovému superbu co jsem měl tak tady ty zástěrky nejsou ve spodu tak napláclé na blatníku, je tam pár mm mezera, takže to jde i krásně vystříkat wapkou :)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, v tomhle případě přeci jen asi lepší "s" než "bez", ale zrovna dneska jsem si říkal, že ten zadek je i se zástěrkama zasviněnej celkem fest...

Nejvíc jsem asi "nasbíral" před 14 dny, když jsme jeli do Alp (2x 560km téměř všechno dálnice). Předtím to bylo čerstvě umyté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem psal , že je mám , někdo to kritizoval a nakonec se pozná, že mají něco do sebe . Pamatuji si na Octavii jak měla zadní narazník domlácenej. A na druhé Octavii a ted na Fabce kde jsou je to v pohodě.Takže raději oželím parádu a budu mít auto v pořádku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Kdo chce, tak je tam uvidi vzdy a kdo nechce, tak je neuvidi nikdy.  :kol-28:

 

Nic to nemeni na veci, ze jsou fakt decentni a zadna hruza se nekona ani na bilem aute.

Hodte je do lesku a budou vam ladit k zrcatkum, masce a dalsim MC prvkum...  :kol-24:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...