Přejít na obsah

Zástěrky


masoox

Doporučené příspěvky

Pokiaľ nemáš obe ruky ľavé, tak tie veci by si si vedel namontovať aj sám. Záruka na auto ako celok určite nepadá, akurát nebudeš môcť reklamovať niečo, čo si si sám krivo nalepil alebo namontoval. ;)

 

Ja osobne som na tieto veci čisté drevo, ale prahové lišty som nalepil sám celkom rovno aj bez šablón a zadné zásterky som dokázal namontovať aj zhodiť bez potreby dať dole kolesá... :kol-31:

 

Ale ako už bolo písané vyššie, ak nemáš na tieto veci čas a chuť, v servise ti to určite spravia za nejaký príplatok.. a ak bude niečo krivo, môžeš to ísť aj reklamovať!

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tam dnes byl... Zástěrky a kryt zadního nárazníku objednán - (platím sám a přidělám) - nalepím si to sám.... Dostal jsem ještě k tomu sadu gumových koberců jako bonus... Zítra poslat prachy, doladit pojistku, počkat až budu dopsán do TP a hurá domů.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Ahojte,

zástěrky jsem koupil a za pár minut nainstaloval. Vzhledem k jejich decentnosti snad nikomu nemohou vadit. A teď to hlavní, po cestě na dovo jsem absolvoval pár hodin v dešti na dalnici. Tedy jsem byl na mycce a při pohledu na kapotu jsem brečel! Kapota plná  otlucenyh míst ve vrchní bezbarvé vrstvě laku.

Ano mužu si na to dávat pozor ale když mě předjede černý  tank (co nercernejsi a největší SUV s co největšími koly) a hned se zařadí přesně tak se tomu zabránit nedá.

Ach ty zástěrky...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tady porad dokola, ale neodpustim si to...taky jsem koupil a s radosti nainstaloval, ale kdyz jsem pri prezouvani pneu predni ze zvedavosti sundal a videl ten bordel za zasterkou, jak ty ostry kaminky se soupou sem a tam, tak jsem je rychle sundal. Zadni mam porad. Esteticky zadny zazrak, ale aspon trochu pocit, ze zadek nebude tak spinavej...a ohled na ty zamnou :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono aj bez predných zásteriek sa ti hromadí bordel za predným podbehom, čiže aj bez zásteriek by bolo dobré po každej zime to tam prečistiť. Ja dávam zásterky iba na zimu... minulú som mal iba vzadu, ale na nasledujúcu už mám pripravené aj predné zásterky... už aby to prišlo! :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já občas strčím do díry u pantu kapoty hadici se zahradní úzkou koncovkou a prostříkám podběh shora. Zkoušel jsem ten prostor vyfotit ale mobil tak nějak blbě ostří asi jak mu kryju druhý foťák. Musím asi zkusit levnější mobilB). A zkusil jsem už 3x zástěrku oddělat a nic za ní nebylo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

No, dnes som montoval zasterky , hrôza :D 

1. Made in Czech republíc dajú na prednú stranu ??? 5 min som Nato pozeral že prečo je ta "krajšia" strana v podbehu...viď. obrázok 1 Podľa mňa tá normalnejsia strana, viď obrázok c.2 otras ktorý mám mať na očiach celú zimu :D

2. Po zasrubovani srubiek tam ostala takáto medzera... No neviem keď tam natečie voda pevné verím, že aj odtecie...viď obrázok 3

3. Zrejme to dám zajtra dole 

IMG_20191101_151212.jpg

IMG_20191101_151208.jpg

IMG_20191101_151443.jpg

IMG_20191101_152741.jpg

Editováno: , autor: tomasendoKE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To s rzí bylo myšleno nejspíše tak jak u FI, kde byli zástěrky tak dobře vymyšlené, že ucpali odtok a zůstávalo ještě více vlhkostí za podběhem. FIII tam má docela velký otvor, no taky tam něco zůstává... 

Samotné zástěrky ať si každý zhodnotí, já jezdím většinu času po silnicích které se neupravují štěrkem ale solí, tedy je nepoužívám, v horských oblastech kde se používá štěrk bych asi mluvil jinak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím dneska jsem taktéž montoval zástěrky předek v pohodě, taky mám mezeru. Zadní mi nejde nacvaknout ta sponka...Na jedné straně je, ale poškrábálo mi to nárazník. Co s tím? Mám ji vůbec dobře umístěnou ? Díky za rady tipy. 

IMG_20191102_151234.jpg

IMG_20191102_151218.jpg

Editováno: , autor: Josef Pedro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...