Přejít na obsah

Čím vás nová Fabia naštvala?


Pepav

Doporučené příspěvky

S týmto som aj ja bojoval dlhšiu dobu.. minimálne raz do týždňa som si musel sedadlo vytiahnuť hore, bol som už pevne rozhodnutý to riešiť pri servisnej prehliadke ((koniec leta), ale posledné 2-3 mesiace je všetko ok a sedadlo som nemusel nastavovať ani raz.

 

Skôr som teraz zaznamenal jemne cvrlikajúci kompresor klimatizácie... a taktiež pukanie pri otáčaní volantu. Pozorujem to iba pri manévrovaní na parkovisku a iba ak točím volant do pravej strany. Teraz po ochladení to akoby prestalo. Niečo podobné riešia v sekcii s Octaviou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem si řikal, jestli nejsem blázen, ale pokaždé co jsem do auta set a opřel se a podíval se do zpětného zrcátka, tak jsem neviděl celé okno jako před tím. Tak jsem se na to zaměřil a fakt se to sklapí samo.

Jo při rejdu mi taky občas lupne/pukne, všiml jsem si toho v úterý.

A ještě mi houkají při couvání zadní brzdy, patrně levá zadní, vždy když pomalu couvám tak před zastavením to houkne. Tipoval bych to na špatné postavení destičky vůči kotouči.

To auto asi delší dobu stálo nebo s tím někdo prvních 5 tis.km, než jsem ho dostal, jezdil klobouka, protože to má blbě sjeté zadní kotouče, nejsou celé obržděné - stejně jsem to měl i na SII, nechával jsem to čistit, zkoušel obrzdit ale vyřešila to až výměna komplet brzd v 70 tis.km.

Na Polu mi zase zadní brzdy občas pískají - jestli ony fakt nejsou nakonec lepší vzadu bubny :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám spíš takový pocit, že ráno měřím o centimetr víc jak jsem roztáhlej (nebo ještě njsem shrbenej po celým dni) a upravuju si jen vnitří zpětné zrcátko občas. No a odpoledne jak jsem už scvrklej tak můžu o trochu zase upravit zrcátko :D

Sedačku jsmem si takto zatím nemusel rovnat, ikdyž třeba se to posune do nějaké polohy a pak drží no a na tu polohu jsem si možná zvykl :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdar, 

mam fabku duben 2018, najeto 15tis a posledni 2tis se mi osoupava vic a vic volant v leve strane dole, verim tomu ze se to osoupe za nejaly desitky tis. km, ale preci ne po trechmesicich jizdy. Deje se vam to taky nebo mam naky shit volant?.

 

Volant kozeny multi vybava style plus

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

tak to mi nikdy nechybelo:) kapalinu doplnuji tak 2x-3xrocne. spis mam problem tu letni vcas vystrikat pred nalitim zimni. Ale v FIII FL Style uz to bude v zakladu. sice cenik o tom mlci, ale kody v konfiguratoru to tam uvadeji a i na fotkach predvadecek jsou ostrikovace viditelne. Asi nutnost pro LED svetla. takze naopak se s tim budu muset naucit zit:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...