Přejít na obsah

Čím vás nová Fabia naštvala?


Pepav

Doporučené příspěvky

Tak moje 1 rok nová Fabie III, mě zrovna včera pěkně naštvala. Nemohl jsem odemknout zámek řadící páky Construkt. Večer předtím jsem normálně řadičku uzamkl a včera odpoledne , kdy jsem si chtěl zajet na nákup do Olomouce, abych měl nějakou zásobu na koronavíkend, tak šlus.  Naštěstí jsem se ihned dovolal na odtahovku mého prodejce a AS v Olomouci  a za 30 minut byli u mne. Bohužel nic s tím neudělali a tak auto odtáhli do servisu. Dnes ráno jsem tam volal a zase smůla, prý je celé zamykání špatné, opravit nejde, náhradní zamykání nemají a od pondělí 23.3. vzhledem k pandemii servis minimálně na celý týden uzavřený a náhradní vozidlo taky vzhledem k pandemii mají zákaz poskytnout (i když dle mobility plus, bych měl mít na něj nárok).

Naštěstí servisní technik nebyl hloupý a navrhl mi, že mi aspoň vadný Construkt vymontují a než jim pomine ta pandemická výluka provozu, tak mohu jezdit bez zamykání zpátečky, jen s malou dírou na boku tunelu, až potom se vyřeší montáž nového zamykání. Naštěstí to bude na záruku.  Při hovoru s technikem, co mi odtahoval auto, jsem se dozvěděl, že problémy s Construktem nejsou vůbec ojedinělé...........

Takže vlastně mě nenaštvala ta Fabie, ale aušus doplňkové výbavy.

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 3. 2020 na 11:37, Lancelot napsal:

Absence opěrky pro levou nohu mně fakt štve, takto to vypadá po 50 tis. km. za dalších 50 tis. km už budu moct brzdit levou nohou skrz podběh pomalu.

IMG_20200319_102554.jpg

No to nechápe snad nikdo, proč tam úsporné opatření, že tam nedají ani blbou gumu, kterou má i CITIGO. A nemají to ani v Kamiqu! Hnus fialový.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zamykání řazení (defend lock) jsme měli naposled na FI, kde jsme to stejně pak posledních 9 let co jsme auto měli nepoužívali. Do žádného dalšího auta už se to nedalo.

Stejně to je lehce překonatelné a nebo zase v tvém případě absolutně nepřekonatelné :D

Pokud je to navíc takový aušus tak tím spíš bych se na to vyprdnul. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Martin Rušaj napsal:

No to nechápe snad nikdo, proč tam úsporné opatření, že tam nedají ani blbou gumu, kterou má i CITIGO. A nemají to ani v Kamiqu! Hnus fialový.

řešení zde :

https://forum.skodahome.cz/topic/132894-kryt-pro-no%C5%BEn%C3%AD-op%C4%9Bru/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...