Přejít na obsah

Bílá barva


SuperbIII

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Bila se dobre doma opravuje kdyz to nekde tuknes atp.. Je pekna ale jen opravdu kdyz je auto cisty. Strasne jsou ted na to videt mouchy jejicht telicka se rozmasakrovali vsude. Kdyz je auto super cisty vypada krasne. Na supu se mi libi takova ta vinova metaliza. Nejmene na cistotu jsou narocny metalizy do sediva. Usetris hodne za mycku nebo za cas straveny ocistou vozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otazka ohladne farby je taka individualna ze co clovek to nazor... Inak na webe a youtube je uz niekolko videorecenzii - takze doporucujem vychladne vino ci dzus a urobit si youtube maraton (v jednom vlakne, ale uz neviem v akom, som tu hodil asi dve najpodarenejsie videorecenzie, podla mna, kde ukazovali aj ine farby a interiery)

 

A nove forum nie je treba, staci ked uz nove vlakno;)

Editováno: , autor: Piista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
V 30. 7. 2015 na 0:09, robschneider.jr napsal:

Mam objednany superb v barevny variante bila moon, videl jsem nazivo bila laser a bila moon a o sto procent se mi libila vice moon, ve stinu skoro stejny ale na svetle a zvlast na slunicku fakt pecka!

Bílá Moon teď v zimě, když není moc slunka, podle mě háže takový odlesk do modra, osobně se mi to nelíbí. Je stejná i bílá Laser?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 roky později...
V 4. 7. 2015 na 22:54, vavrorr napsal:

Ktora farba je podla vas najkrajsia? Bielu a ciernu som vylucil aj ked biela laser sa mi velmi paci. Teras sa rozhodujem medzi sivou business a siva quartz.

Když si kupuji superba tudíž rádoby manager car tak jedině černé,je to vžité už od komoušú co pamatuji u tatry 603, 613, ale kdybych chtěl ať viniknou ty krásné hranaté tvary tak jedině bílou s černou střechou ale je to jen můj názor. Já si koupil černou L&K. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...