Přejít na obsah

Brzdy RS


Bildasek09

Doporučené příspěvky

To je češtinářský oříšek ale  přečteš-li si to vícekrát pak pochopíš (alespoň já to tak pochopil) ....na kom/na čem - na standardní tdi 2.0/110 kW chce vyměnit brzdy za brzdy, které se používají na erese....je to trochu (dost) divně napsáno a i myšleno. Ale jde všechno. I když důvod mi uniká. Snad utratit peníze....ale jestli je to "papírově" proveditelné, to vůbec netuším....tedy aby to bylo košér.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted mam resp. budu mít zítra 2.0 tdi 110kw DSG nevim ještě jaký je tam průměr kotouče ale chtěl bych vyměnit celé brzdy za ty z RS.

 

jen se mi nedaří najít kde koupit všechny díly, zkusím se přeptat v servisu škody doma

Hmmm, este ani auto nemas, este nevies ako super brzdi a uz chces menit brzdy na novom aute?   :kol-44:   Tak tomu akosi tazko porozumiet... Tiez som z tych, co si radi auto vylepsuju, ale asi takto predcasne bych to neriesil... :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Caute, menil tu niekto z vas brzdy z 288mm na 312mm? V blizkej dobe budem menit kotuce a brzdove oblozenie a cenovy rozdiel oproti prerabke na vasie brzdy nie je tak velky, preto o tom uvazujem. Stoji to za ten rozdiel? Casto jazdim nalozeny a obcas mam pocit, ze by brzdny ucinok mohol byt aj trochu razantnejsi, ale v zasade problem s brzdami nemam. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...