Přejít na obsah

Tlacitko pro otevreni pátých dveři (kufru)


BiGGy

Doporučené příspěvky

Ahoj .. zkousel uz nekdo ?? nasel jsem ho tak uvazuju jestli koupit ci nekoupit.. co to vlastne bude delat.,, pokud bych casem nainstaloval pruziny na tlumiče patych dveri pro odskok otevrely by se pomoci tohoto tlacitka?? popripde kde tlacitko zapojit?? za kazdou radu budu rad

 

Trunk-Switch-Car-Boot-Switch-With-Cable-949870947_216.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je fakt, že na tomhle tlačítku jsou ty pěkný otevřený dveře, dá se tam ale dát jakékoliv jiné, třeba ESP off - to se na vrakárně prodává za pár korun. Zapojení by nemělo být problém vyčíst ze schématu - předpokládám, že to bude paralelně se stávajícím

Editováno: , autor: Wittmann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud odemknes auto tak se odemkne i kufr po odpojeni baterie nevim nezkousel jsem.. me spis jde o kravinu ze bych  to tlacitko objednal a zkusil ty odskoky kufru aby se po zmacknuti tlacitka kufr sam otevrel.. vim je to prkotina a zbytecnost :) ale jinou funkci vtom tlacitku nevidim.. vzdyt prece je kufr odemcen po odemknuti auta tak co to vlastne udela kdyz to tlacitko tam človek má ? :) chapu to tak ze si clovek muze za jizdy kufr zamknout či odemknout .. chapu to dobře?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten odskok na kufru je elektronický  a ovládá se tlačítkem v madle pátých dveří, předpokládám, že výše uvedené tlačítko tuto funkci dubluje - mimo jiné bez baterie kufr neotevřeš ani na odemčeném autě (a to fakt nase..., když tam máš nářadí).

Teoreticky to čínské tlačítku může sloužit jen pro odemčení kufru. Ten se za jízdy zamyká a pokud necháš běžet motor a neodtevřeš dveře řidiče, tak se do něj taky nedostaneš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ju mate pravdu opravdu..  jsem snad jeste to tlacitko pro kufr na kliči nezkoušel :) takze by to tedy melo jit do ridičovych dveri jak pise Lucas a asi podle obrazku od činanu na pin13 . vypada to jednoduše pak uz jen natahnout osvetleni tlacitka a napajeni a melo by to jit asi to zkusim objednat :) nejlevnejsi jsem ted nasel za 22dolaru :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte.To tlačítko som zapájal asi pred mesiacom.Je tu uz na to jedna tema a išiel som podla nej.Najprv som si našiel vodič v kufri, ktorý ide na tlačítko v kufri.Boli tam dva,jeden hnedý(kostra) a druhý bol hnedý s oranžovým pásikom(+).Pomocou pristroja na urcovanie kablov,som ho našiel pri komfortke pod volantom a tam som sa normalne nabodol na ten vodič s tym tlačítkom(novým).Proste k tomu tlačítku čo je v kufri zapojíš toto druhé.Ono sa to otvára ukostrením plusu.Funguje to bez zatial bez problémov..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto zapojeni ma ale znacnou nevyhodu. Kdyz auto jede, tak se automaticky kufr zamkne (cti tlacitko na kufru prestava fungovat) a po zastaveni stale zustava zamkly. Takze ty kdyz nekde zastavis a chces tlacitkem v interieru nekomu otevrit kufr, tak to nejde. Musis nejdriv zmacknout odemceni auta nebo otevrit nejake dvere. A to se mi zda hodne nestastne... :kol-32:

 

Jedine spravne reseni je napojit to na tu RJ dveri ridice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to máš pravdu, no stačí otvoriť dvere vodiča, no keď sedíš za volantom,tak to nieje až taký problém..Určite by to bolo pohodlnejšie tak ako píšeš, len do toho by som sa ja nepúšťal.Keď chodím z práce kontrolujú mi kufor či náhodou neveziem tonu železa či hliníka :-) ,tak na to mi to stačí,lebo niektorý sú strašný raubíri! Niekedy mám pocit že tie dvere chcú odtrhnúť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...