saly.pce Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s 20" koly na Superb II? Zajímalo by mě, zda se tam vejdou, jestli jsou případně nějaké komplikace, co se musí odstranit a jak je to se zápisem do TP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven01 Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Mam 22,5 na autobuse a nebol ziadny problem. Nechapem vyznam takeho kolesa na superbe. Pozri sa co stoja 20 pneu, hmotnost toho kolesa, v toceni x4, takze hola hlupost. Vsetky casti podvazka sa ti podakuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prassat Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 ahoj saly, tady sekce S3..... Nicméně k dotazu na S2 se 20" vejdou, ale s takovýmto extrémem tady asi nikdo nejezdí. Navíc motorizace 1.4 TSi ztratí s těmito koly dost na dynamice a spotřeba půjde nahoru (hmotnost kol/šíře a odpor pneu)... a jak psal kolega, podvozku neprospěješ a cena za gumy - dej pokoj , S2 s podvozkem a na 20" je např. zde : http://www.auto.cz/skoda-superb-dve-tvare-ok-chiptuning-76965 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s 20" koly na Superb II? Zajímalo by mě, zda se tam vejdou, jestli jsou případně nějaké komplikace, co se musí odstranit a jak je to se zápisem do TP. Dávej příště pozor kde zakládáš nové téma, ať to po tobě nemusíme přesunovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HLOŽÁNEK Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 Tak ten extrém budu asi já...., dneska jsem si objednal OXIGIN 14 OXROCK 8,5x20 :-) momentálně 8,5x19 ET 35. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikg Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Tak to jsou pořádný šlupky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven01 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Ked ti pride tak ich odvaz pre zaujimavost samotne a potom aj s pneu. Som zvedavy. Ale inak je to hlupost taky razmer tam dat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saly.pce Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 To Admin: omlouvám se za chybné vložení témata, příště si dám pozor To ostatní: Děkuji za info a názory. Je fakt, že 20 je extrém, ale zase proč ne. Uvidíme. Min. chci 19, to auto mám spíše na parádu než na nějaké extra ježdění a chci si ho udělat hezké. Kdyby ten co tu objednal ty 20 měl na prodej 19, tak by byl rád za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven01 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Uprimne na paradu sa kupuje ine auto...skoda sa kupuje na jazdenie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HLOŽÁNEK Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 (edited) Tak OXIGIN 14 OXROCK se nekonají, protože naši milí slovenští obchodníci nakonec alu neumějí dodat v přijatelném termínu. I tak jsem nevydržel a 20 jsem vybral jiné, tak snad jsem to neuchvátal :-) Jinak alu 9x20 ET45. Edited August 9, 2015 by HLOŽÁNEK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikg Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Tak u nás na silnicích bys jezdit nemohl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voice Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Se přestěhuj do civilizace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarantulas Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 A tak nevypadá to špatně Možná by to chtělo ještě malinko dolů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimir80 Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 tak pošli fotku za půl roku a rok, jak ty kola budou vypadat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mršťa Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 jestli to máš na parádu, tak bez snížení ji moc nenaděláš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo.x Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Me to na ty fotce prijde, jako trakar... S takovym kolem se proste neda jezdit. Projel bych jednou Prahu a mel bych prorazene gumy. Uz ty 18ky maji te pneu malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikg Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Tak tak moje řeč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts