Jump to content

Ambientní osvětlení interiéru

PegasHK

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Ahoj kluci,

mám lehký problém s LED lištou v interiéru. Když v infotainmentu nastavím různé barvy, tak se mi LED lišta mění. Ovšem, když nastavím vypnuto, tak lišta stále svítí. Totéž platí pro nastavení intenzity svícení, nepřijde mi, že bych s intenzitou nějak hýbal opticky.

Tak se chci zeptat, zda tam není, nějaký fígl ( uspání jednotky apod. )

Díky předem za odpovědi

• 7 months later...

Myslim si, ze by to nemusel byt problem. Aktualni barvy jsou michany ze standardniho RGB modelu, takze hardware na to je pripraveny, je to akorat o uprave softwaru. Jenom by me zajimalo, jak chteji resit tu bilou, protoze cista bila nelze z technologie RGB namichat, coz jsme overili i pri kodovani - leda ze by tam davali dodatecnou diodu specialne pro bilou barvu.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Ahoj, dalo by se ambientní osvětlení dodělat a dokódovat. Moc by se mi to líbilo. :-) 
Kolik by to vyšlo?

Zatím se pokouším o neorigo. Vypadá to moc pěkně, ale nedá se to regulovat,a origo by bylo origo.

Díky za info

20161009_164235.jpg

20161009_164029.jpg

Edited by Radek73

• 2 months later...

řešil jsem to s autorizovaným servisem, i jsem to řešil přímo s info-linkou škodovky a všichni mi řekli že můj superb III (07/2015), který má 3 barvy, má smůlu a sw upgrade na 10 barev nebude možný.. nechápu je... je někdo kdo to umí dokodovat neorigo, když pašáci ze škody asi nechcou...

Popis: chapu, ze mit moznost vybirat si z 10 barev je lakava, ale osobne si myslim, ze v praxi to stejne tak casto menit nebudes. Ja původne pouzival modrou. Pak jsem si misto bilo/zlute nechal nakodovat cervenou a u te asi nejaky cas vydrzim.

*

Davídek: obavam se, ze led listy jsou soucasti palubky a dodatecne je tam instalovat bezne nepujde.

Koupit se to dá. Akorát to řeším. Předek  (krátká vlevo+dlouhá v pravo) cca 3500,- použité. 

Přední dveře 1600,- ks nové. 

Zadek zatím nemám. 

LED řeším neorigo.  Mám ale 16 barev. :-)

Od originálu k nerozeznání. 

Na palubce jsou lišty nacvaknuté, na dveřích jsou natavené. Tam je to větší vopruz.

Zítra se pokusím o nějaké foto.

Edited by Radek73

V 27. 12. 2016 at 10:45, Martin Bednář napsal:

Popis: chapu, ze mit moznost vybirat si z 10 barev je lakava, ale osobne si myslim, ze v praxi to stejne tak casto menit nebudes. Ja původne pouzival modrou. Pak jsem si misto bilo/zlute nechal nakodovat cervenou a u te asi nejaky cas vydrzim.

*

Davídek: obavam se, ze led listy jsou soucasti palubky a dodatecne je tam instalovat bezne nepujde.

Kde jsi nechal nakodovat? díky za info... spíš jde o větší možnost výběru, než že bych to měnil každých 14 dní, to máš pravdu... :-)

• Pozitivní 1

V 27. 12. 2016 at 11:31, ferda25 napsal:

Od MR2017 vypadá bílá jak má. Opět by člověk měl poděkovat předchozím testovacím jezdcům z řad zákazníků...:D

To dosáhli nastavením nebo použitím jiných LED? Mě se totiž bílá nepodařila nastavit, jen teple bílá.

davidek.c: Přední lištu jsem pořídil tady: http://www.mihocar.cz/exec/search.aspx?exps=superb+iii+dekor&SearchType=Fulltext. Nákup proběhl bez problémů. Ve Škodovce za to chtějí hrozný randál. 7500,- ta delší , a 1200,- ta krátká vlevo u volantu.

Ještě by to šlo koupit asi tady: http://bazar.automedik.cz/AMD9592391556/skoda/superb  ,  ale nemám vyzkoušeno.

Dveřní lišty se vyplatí koupit přímo ve Škodovce, protože jsou na tapecírunk natavené a samostatně ti je nikdo neprodá.Kupoval jsem za 1500,- Kč dveře. 

20161229_160145.jpg

20161229_160017.jpg