SkodaRapid Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ahoj, o víkendu se mi stalo, že mi na MFA přestalo ukazovat stav paliva a další info jako spotřeba atd. Prostě tam nesvítilo nic. Palivo jako bych měl úplně prázdnou. Všimnul jsem si toho asi po 500m, tak jsem zaparkoval, vypnul motor, znovu zapnul, tak naskočilo info ohledně spotřeby atd, ale stav paliva pořád ne. Tak jsem tedy jel. Pak když jsem se vracel zpět, tak naskočilo všechno. Nevíte čím by to mohlo být? Bude něco na diagnostice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Již se mi to několikrát také stalo, někdy pomůže vypnout zapalování a znovu nastartovat a někdy nepomůže ani to. Asi za týden jedu do servisu, tak to tam nahlásím a dám info jak jsem dopadl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUMIHA Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Aj mne sa to stalo 1x. Mal som vtedy najazdené cca 9000 km. Zastavil som vypol motor a znova naštartoval. Všetko to opäť nabehlo a od vtedy sa mi to nestalo. Teraz mám najazdené 27000 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Dostalo se mi odpovědi, že je to elektronika a chvilku trvá než se to vše načte.......Ani bych to sem nepsal, ale slíbil jsem, že dám info jak jsem dopadl s chvilkou i dvě hodiny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effective Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 To je nějaké zvláštní vysvětlení... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkodaRapid Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Tak nejak. Ale minuly tyden jsem to napichl na svou diagnostiku a nenaslo to nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaela429 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Dobrý den, poradíte mi někdo? Mam Škodu Rapid 1.2 TSI rok 2013, nádrž byla na 540km dojezd, ujela jsem 15km a ukazatel na palubním počítači dojezd 470km, spotřebu hlásí 6,5l/100km, proc to takhle skáče? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oct Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Ahoj. To není nic neobvyklého. Bere spotřebu za posledních 50 km. Kdyby jsi najela víc, tak se to bude pomalu rovnat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrzi Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Taky se vám děje, že dojezd je nula a v nádrži je ještě 6 až 7 litrů paliva, dotankovaní mi ukazuje samo někdy 45 až 50, tam je to docela poho i průměrná je ok podle tankování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts