Přejít na obsah

Columbus a Apple Connectivita s novým iOS


Doporučené příspěvky

Nemas moznost vyskusat swinga? Skoc do najblizsej predajne. Len potom nezabudni z infotaimentu odstranit svoj iPhone. Aspon sa dozvies ci to z tvojho telefonu ide. Ale na druhu stranu, deklaroval ti niekto funkcnost tejto sluzby? Mas sa o tom s kym hadat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ti to verim, jelikoz swing nema hdd, tk uz neni jina moznost, odkud bys to playlisty jinak tahal.... Bavil jsem se s nema hlavne o Columbu. Kazdopadne ted to resit nebudu, protoze stejne prehravam pres Connectivitu. Mam soundsystem a pres BT to audio neni zdaleka tak kvalitni. Tak proto ho nepouzivam. Kazdopadne diky za upozorneni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Natocil som video, po zapnuti sa pripoji k tel, nacita playlisty a nasledne ich mozem otvorit a pustat. Video som vsak natacal s telefonom odkial sla hudba cez BT a presne pri zapnuti hudby sa video samozrejme zastavilo(moj telefon je chlap a nedokaze robit viac veci naraz). Tie playlisty na videu laguju kvoli natacaniu videa. Inac to nikdy nerobi. Video ti mozem poslat mailom, ak chces. Alebo mam spravit dokaz aj o pripojeni cez USB? :D

 

Ak prehravam hudbu cez BT a pripojim USB, napise ze odpaja BT-audio a prepne sa na USB. Alebo si rovno zvolim zdroj USB. Mas pravdu, tam ide lepsi zvuk, ale iba o kusok. Ja nemam soundsystem aby som to mohol porovnat. Viem akurat ze pokial ide USB, na telefone uz nemozem ovladat hlasitost, ak cez BT tak ano.

 

Ked som bral skladove auto, bal som sa toho ze bez tejto funkcie budem moct pustat hudbu iba cez BT, ale USB funguje plnohodnotne. Ine telefony ako svoj iPhone som neskusal.

Editováno: , autor: MoRFi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale nove premiove/doplatkove za to urcite stoja, budu stat. Ja som spokojny, sice vacsi disp by som prijal, ale no.

 

iphonik: ty mas MR2016? alebo tesne 2015 a do 2016 sa uz davaju nove? alebo nove este nie su?

Editováno: , autor: MoRFi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja prave MIB 2 columba chtel delat, protoze ma naprosto stejnej displej, jsko MIB1, takze bych menil jen jen jednotku. Pak jsem ale zjistil, ze jedine rozdily jsou v tom, ze ma mirrorlink, nejakou eco aplikaci a je malinko rychlejsi (ja to testoval na novem Superbu a nepoznal jsem rozdil). Takze na to kaslu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...