Přejít na obsah

sledování výroby auta


MarekManour

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

S3 combi, TDI 2.0 110kW, Ambition v latke s hrbou packetov, ale bez Matrix LED, disky 17” Stratos, Velvet Red, objednavka 25.8.2022 a odhadovany termim dodania 10-12KT/2023. Udajne je aktualne problem hlavne s Matrix LED, kozou a zakladnymi 17” diskami v jednotlivych vybavach. Cakal som ja aj predajca daleko horsi termin, ale nerobim si velke iluzie, ze sa to este neposunie. Ak to bude skor ako do 2 sezon, tak sa potesim, ze na Fabke nebude treba menit gumy a robit dalsiu STK, kym sa s nou rozlucim 😅

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podľa mňa dosť dlhý termín dodania vzhľadom na to, že tam nemáš ani Matrix LED, ani kožené sedačky, ani TSI. Pred rokom, keď už začínal byť sklz, na moju objednávku z 31. 8. 2021 som dostal prvý termín dodania 6KT/2022 a to som všetky tie problémové veci mal vo výbave. Samozrejme potom z toho bola nakoniec výroba 20KT/2022, ale v tvojom prípade by som čakal, že auto budeš mať vyrobené pomerne rýchlo, povedzme za také 3-4 mesiace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak treba ratat aj s tym, ze pravdepodobne teraz bezi celozavodna dovolenka (aspon svagor vo VW ju ma), minimalne este cez Vianoce budu opat vypinat linky - uz to je cca mesiac, a tiez v tych packetoch je co-to vybavy s cipmi. K tomu farba, ktoru malokto kupuje a este aj packet pre zle cesty, takze podvozok ide presne opacnym smerom ako u ostatnych :) Na druhu stranu - ked som kupoval Fabiu, tak som tiez namiesto vtedy beznych 2 mesiacov cakal 4, ale za odmenu z toho bol jeden z prvych faceliftov a este aj so zlavou, tak ktovie, mozno sa to “so stastim” natiahne az do uvedenia Superb 4 na trh :D Kym mam na com jazdit, tak si nestazujem a odkladam na buducu poslednu velku splatku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute, bavil som s predajcom Skoda cez vikend (stretli sme sa mimo predajne a nesiel som od neho kupovat auto, takze ma nemusel tahat za nos) a problem niekedy nie je taky, ako sa na prvy pohlad zda. Vravel mi, ze "spravny" predajca by mal povedat, kt diel z danej konfiguracie je problemy a ako sa to da najlepsie nahradit.

Vravel, ze tie matrixy nie su az taky problem, ze to sa vie ako tak doskladnit v rozumnom case. Spomenul ale, ze castokrat su to kolesa, kt rozhoduju. On takto skratil lehotu na ENYAQ o 10 mesiacov len preto, ze odporucil zakaznikovi ine kolesa (priplatok +200eur) no auto mal doma ovela skor.

Nechcem tu nikoho urazat ani nic, len som chcel poskytnut pohlad na vec, kt som si vypocul cez vikend.

Editováno: , autor: Martin_V
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...