Přejít na obsah

Škoda Rapid Spaceback ScoutLine


SITMIR

Doporučené příspěvky

Škoda možná ukáže Rapid Scout již na ženevském autosalonu v březnu 2015. Pohon všech kol určitě mít nebude, elektronická uzávěrka XDS je ve hře.

 

post-88377-0-13160700-1404923717_thumb.jpost-88377-0-92536000-1404923717_thumb.j

 

http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-spaceback-scout-na-lepsich-ilustracich-prijde-snad-pristi-rok/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Popravde, nič horšie som nevidel  :kol-32: Tie plasty a hagusy - hnus. Sú to síce len ilustračné snímky, no ak by mal vypadať nejak podobne, tak to bude bleee  :feve: Inak nechápem ani zmysel toho modelu - bez 4x4. Zbytočne zvýšený, už i tak dosť vysoký podvozok a ešte k tomu tie hagusy..to auto by bolo viac vysoké než široké.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...

Smysl to má vždycky. Když se to někomu líbí a koupí si to. Podívejte se, co jsou schopni dát někteří za tuzing. Takhle dá někdo 40 tisíc za modifikovaný vzhled přímo z továrny.

 

Jaký je rozdíl mezi klasickou Octaviou RS, která taky žádným závoďákem není? Stačí se podívat na zadní křídlo, červeně lakované třmeny nebo sedadla. Je to snad něco, co má věcný přínos nebo je to spíš pro oko? Když to přeženu, reálně má RS výkonný motor, trochu silnější brzdy a strmější řízení. To je tak asi všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kde je poptávka, je (většinou) i nabídka. A je to otázka vkusu každého soudruha, když se někomu líbí, tak to chválí, když nelíbí, má stejnou možnost to v mezích slušných mravů hanit :-)

Já takhle nechápu např. Yetiho bez 4x4 se slabým motorem - do terénu to není, do města to (podle mě) taky není. Nicméně Yeti se mi jinak líbí.

 

Rozdíl mezi terénními auty a "terénními" auty jsem pozoroval na Islandu. Zatímco místní měli opravdové teréňáky, které tam mají platnost, tak turisti ostrov brázdili dovezenými městskými jakoby-plasto-teréňáky (často od stejného výrobce jako Islanďani). Ale kromě pousmání nad otřískanými plasty je to opět na vkusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...