Přejít na obsah

Superb III vs konkurence


Kazimir80

Doporučené příspěvky

...spíš koukám po Passatu za rok/dva. Ten interier je pro mně už prostě neúnosná vizitka, kam má Škoda nakročeno. Pokud po mně chce někdo 700t a víc (nepočítám DPH), tak prostě já mám problém trávit čas v prostoru, kde na mně zpracování řve "šetřili jsme kde to šlo", zatímco do emailu mi chodí od Škody silácké kecy o tom, že Superb je nejlepší auto všech dob a nutně všechny automobilky musí zkrachovat. Nepotřebuju tolik elektroniky, abych pak řešil, že taky 10cm2 kůže nebo látky je pro automobilku "moc drahé".

 

Bohužel i Mazda6 na autosalonu neměla lakované sloupky, jen základní bílý nátěr, sem tam levný koberec, náhradní kolo ani za příplatek, apod. špeky.... BMW5 taky kvalita celkem nuzná. Audi malé a ceny fakt pro nadšence, Volvo též, Francie není můj šálek čaje. Myslim, že jsou věci, které by měly být standardem pro auto vyráběné jako cesťák - společník na dlouhé trasy aspoň po dobu 5 let. Pro nějaké prdlání do obchoďáku a volný čas si můžu nechat starou oktu a hatch. Byt si taky nepořizujete ve sklepě s vojenskejma palandama, že "vždyť to stačí". Pokud chci v autě trávit pár hodin, tak jeto můj druhý "byt".

 

PS: služební Ambiente O3 je celá z plastu, pokud má kolega dermatitidu, tak ať je ten plast napuštěnej čim chce, je to prostě material uplně nesmyslnej, aby se ho člověk dotýkal. Dali byste svoje děti do postýlky komplet z plastu? Asi preferujete taky přírodní materiály. Pak nemáme mít všichni tolik narušené zdraví a tisíce alergií už téměř na všechno....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale kluci co teda koupit? Já s tím mám vážnej problém. Přemýšlel jsem o supu ale dat za nej cca 800+ bez DPH mi přijde šílený. Měl jsem Audi a5 se vším, parádní kára, ale už měla něco za sebou... Kam dal? Schanim silnější diesel, 4x4, automat, ideálně liftback, a použitelný zadní sedačky pro děti , kde vybírat? Nebo jít do suv? Mě se ten passat uvnitř nelíbí a je to jen sedan, sup je aspoň lift...ach jo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já hledám auto ze kterého bych měl radost:) takže určitě žádném fiat nebo ford. O Grand cher jsem i chvíli přemýšlel, je to ale mamut i když krasnej. Osobně nepotrebuju mega kufr, preferuji abych se v autě cítil dobre, u suv jsem spis myslel napr na q5.

Upřímně Amerika je úplně jiný auto, na první pohled interiér nic moc ale druhej a třetí už to člověk vidí úplně jinak, sice ma par plastu navíc ale zbytek je super, kůže je kůže, pohodlí, muzika, odhlucneni - proste jinej svět. Kdyby k těm autům dávali 3.0 tdi tak jdu klidně do Ameriky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale kluci co teda koupit? Já s tím mám vážnej problém. Přemýšlel jsem o supu ale dat za nej cca 800+ bez DPH mi přijde šílený. Měl jsem Audi a5 se vším, parádní kára, ale už měla něco za sebou... Kam dal? Schanim silnější diesel, 4x4, automat, ideálně liftback, a použitelný zadní sedačky pro děti , kde vybírat?

 

Při těch parametrech je ti 800 bez DPH moc?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Matne sa mi zda nieco s rozvodmi, ale to si mozem pliest s inym motorom, ale urcite klaply v sani odchadzaju...ale mozno to uz vyriesili...osobne by som siel skusit toho freemonta....ja som ho skusal a 4x4 je sice iba s automatom ale tusim 8 stupnovym a s fieslom ale cena sa mi zda ze bola okolo 30000 E. Co je bezkonkurencne a 5 rokov zaruka. A aj interier bol pekny...co som bol prekvapeny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Freemontem jsem se jenom vezl a to s v manuálem v naftě.Ale co jsem četl testy,tak ten 6.st.automat moc dobře neřadí.Když přeřadí,tak se musí ubrat plyn,aby necukal.

Jinak prodejci si letos museli objednat do výroby auta na 2 roky dopředu.Jako konfurenci pro Superba bych to nepovažoval.Je to crossover.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...