Přejít na obsah

LED denní svícení + LED vzadu


Martin Bednář

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

TO: Hurikan88:   Zdravím tě. Myslel jsem si, že v poloze "0" to po nastartování svítí tak jak říkáš. Klasicky jen přední LED světla denního svícení ( v zadu nikoliv). Při poloze "auto", to je jasný, to si samo podle světelných senzorů např při průjezdu tunely samo rozsvítí bixenony a pak zhasnou a nechají zas jen LED. ale pak je tam poloha: něco jako (parkovací světla, nebo poziční) a to jsem myslel, že to svítí vpředu i v zadu LEDkami. Nakonec je tam poslední poloha: kdy se to rozsvítí všechno natvrdo xenony i s ledkami vpředu i v zadu a tam je už nepodstatné, jaké je venku světlo, nebo tma a svítí to pořád všechno. V manualu to snad půjde dohledat jak je to s tou polohou: "parkovací světla". To si právě myslím, že to svítí LEDkami vpředu i v zadu současně. Ale jistě to nevím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"0" - svítí jen přední LED na 100%

"Auto" - svítí vše na automatiku, projedeš tunelem, vše se rozsvítí, vyjedeš a vše pohasne a svítí zase jen přední Led(přes den)

"Park-poziční" - svítí přední led na 50%cca a zadek Led svítí také ale s tím se moc nejezdí jen stojí.

"poslední poloha" - vše naplno

 

Myslím že je to tak u OIII i SIII, pokud se mýlím sorry. Proto chtěj lidi u polohy "0" aby jim svítil předek 100% i zadek. S tím jezdím většinu roku!

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Hodně lidí teď chce, aby při denních svítily v poloze 0 i zadní obrysová světla...Není problém to tak zapnout, ale pak je to jen na řidiči zda si to v případě problémů s aktivním příslušníkem PČR nějak vyřeší.

Vyhláška říká, že při denním svícení zadní světla svítit nemusí, z toho asi vyplývá, že svítit mohou. Na mé OII FL je přímo z výroby nastavené denní svícení tak, že svítí přední i zadní. Neřeším to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu nerozumím, musí přece existovat nějaký zákonný předpis jak má denní svícení vypadat. Podle Tebe to je tedy tak, že některá auta mohou svítit předními i zadními, a některá pouze předními? Zřejmě bude mít pak Policie i soupis, jak u kterého to má svítit. To je tedy guláš.

Editováno: , autor: KarelM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...