Přejít na obsah

Fabia 1,9 TDI - výbava


modrafelda96

Doporučené příspěvky

V bazaru jsem viděl Fabii I 1,9 TDI combi, která na první pohled vypadala jako obyčejná nevybavená Fabie s motorem HTP nebo 1,4 MPI. Nemá lakované kliky dveří a zrcátka, kliky dveří zevnitř nejsou chromované, ale jen plastové, centrál má pouze na klíč bez DO, chybí el. zrcátka, čtecí lampičky, stropní světlo vzadu, přední mlhová světla, nemá ani regulaci podsvícení přístrojů. Ale má alespoň klimatizaci, pal. PC, přední el. okna, ABS a ASR, airbag řidiče a spolujezdce. Je to dovoz z Německa. Překvapuje mě, že je to z dovozu a přitom to má chudou výbavu, všechny ostatní Fabie s motorem 1,9 TDI jsem viděl v lepší výbavě. To se prodávaly Fabie s motorem 1,9 TDI i s chudou výbavou? Myslel jsem, že snad není možné sehnat tuto motorizaci s takto chudou výbavou. Stačila by vám tato výbava? Auto má najeto 230 tisíc km, je z roku 2003 a stojí 65 tisíc Kč. Je to podle vás drahé?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě připadá volant nějaký moc nový. Moje fabka měla ve 240 000 více vyleštěný volant a k tomu dost sešlapaný vzorek na brzdovém pedálu i spojkovém. To tam taky nemá. Ale nějak prý jde zjístit kilometry i z STK v německu. Bratranec si takhle ověřil dovezenou octávku. Ale za ty prachy .. Pokud by byla v dobrém stavu nezrezlá a klima fungovala nebyl moc vymlácenej podvozek tak bych do ní asi šel.. jestli má najeto 400 000 tak ten motor by ještě mohl něco najezdit.. Ikdyž osobně do malých bazarů nechodím. Já se snažím vždy bazarům vyhnout :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...