Jump to content

Stahování okna - problém

havran41

Recommended Posts

Ahoj,

mám problém se zadním stahováním okna. Motorek jezdí dolu a nahoru(je slyšet), ale okno je nahoře(ale lze s ním manipulovat nahoru a dolů při použití menší síly). Stáhl jsem si dílenskou příručku, ale moc se v tom neorientuju. Může někdo poradit jestli to opravím, když to rozeberu (vypadá to, že okno jen není pevně připevněné ke stahováku??)? Nebo tam jsou všude nýty a když rozeberu tapecírunk, tak se k tomu stejně nedostanu. Předem díky za rady

Něco podobného mě trápilo na Fabii. Tam to dělal vypadlý čep, který držel okno v držáku. Předpokládám, že to bude to samé, ale nemusí to tak být. Když sundáš tapec, tak by tam měla být velká gumová zátka - vyndej ji. Když sjedeš oknem dolu, tak by se za tou dírou měl objevit jezdec(držák okna) a v něm bude díra cca 1 cm, v ní chybí ten čep. Když rukou stáhneš okno dolu, tak by se to tam mělo potkat s dírou v okně. Stačí dát čep - budeš muset koupit nový, protože ten starý je zapadlý na dně dveří. Dej pak vědět, jak jsi dopadl, protože tahle zkušenost není primárně s O2.