Přejít na obsah

Dodací lhůta


Zagoraz

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

manželce jsem objednával Fabii Combi Style Bílá MOON mimochodem jsem na tu barvu strašně zvědavý...(a myslím že i spousta lidí tady na fóru) nikdo v mém okolí ji ještě neviděl 1.2 TSI 66kw + bluetooth + vyhřívané prdele, nosič střešní, plnoh.rezerva... Objednáno 1.9.2015 termín dodání ve 41 týdnu... už se těšíme... je to cca za 15 dní :-) Myslím ale že překonfigurovali nějaký vůz co měli na sklad protože čekačka je prej okolo 16 týdnů teď běžná... holt nekvalitní auta... :-D :-D :-D .....nikdo je nechce :-D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, lze si auto přebrat přímo v Automobilce? Né že by se mi chtělo z Ostravy do MB ale kolega chce první své nové auto a rád by si to odvezl nejlépe přímo od linky :-D Myslíte že by to pro něj mohlo být nějak lepší? Stejně si myslím že mu to maximálně předají v nějakém zák. centru v MB (autosalon u závodu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

teď v pondělí 02.11.15 jsem byl u porsche plzeň, orientačně jsme probírali objednávku, pojistku, atd., a doba dodání F3C MC byla 10-11 týdnů (TSI), jakákoliv naftová verze "nešla" objednat... jinak mě prodejce nadhodil, že objednávají 95%TSI/5%TDI (v podstatě jen fleety), a 70%66kW/30%81kW... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prodejce pan Jopek je super, ale zbytek je takový divný. V servisu už jednám pouze s panem Hanzlíčkem, zbylí technici jsou dost protivní. Vedle u VW je to vše ještě na druhou, protivní, nepříliš ochotní. S čím mě ale Porsche docela zklamalo byly ceny litých kol jako ND - za 15" litý kolo si řekli víc, než v Autovolfu za 16". Jinak Autovolf opravdu hodně neochotní - když jsem měl akutní problém s autem od nich, tak žádný přijeďte hned, ale objednáme vás. V Porsche - samozřejmě přijeďte hned, (pan Hanzlíček). Od té doby vždy jednám pouze s ním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já na začátek obešel všechny co nabízí Škodu v Plzni. U Šmuclera nevěděli co mluví (měl jsem v konfigu záruku 5y/150tkm za 13k, neřekli mi že je pro PO, pro FO že stačí ta za 990,-. TA je v přestavbě, bojují tam v hodně provizorních podmínkách a jednání tam je dost na palici... CB reference hodně negativní,

 

Např. ani Šmucler (ten si hraje že se mu daří a přistavuje), ani Volf (u kterého jsem očekával vstřícnější přístup, bylo by to od nich 3tí auto v rodině) neřekli o možnosti výkupu starého vozu za 15tkč (což bohužel kvůli nevědomosti už nevyužiji). 

 

Díky za info (p.Hanzlíček/servis). Já mám dobré osobní vztahy s jedním z prodejců (p.Potužník). Známe se mimo Porsche. To, a mj i nejvýhodnější nabídnutá cena za auto + ostatní služby mě zatím utvrzuje v tom, že když už bych šel podepsat objednávku, tak u Porsche Bor.Pole. 

 

Co se týče Volfa, zažil jsem, zprostředkovaně, kdy si volvo přehazovali z Plzně do Holýšova, ani jedna pobočka nebyla ochotná seriozně řešit, byl to pingpong na úkor zákazníka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tlampače odborářů:

 

 

Zaměstnance na montáži modelů Fabia a Rapid Spaceback čekají páteční volná odpoledne. V rámci flexikont se totiž uskuteční minusové směny, a to vždy v rámci páteční odpolední směny 6.11., 13.11. a 27.11.2015. Zaměstnanci budou doma za plnou denní mzdu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ja mel nejaky odhad od prodejce a jak se termin blizil, tak mi volal, ze to nebude ani nahodou. ale az za dalsi dva mesice a jestli nechci jeste neco zmenit. Pak me kontaktoval az kdyz auto bylo vyrobeno s tim, ze kdy bude u nich pripravene na prevzeti abychom si domluvili termin, ktery se mi hodi. To ale byl muj pripad, jinde a v jiny cas to muze byt zase uplne jinak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtěl bych se zeptat ten kdo již přebíral v jaké fázi se kupující dozví kdy bude auto na prodejně, jestli když už jde do výroby nebo až když už je u prodejce nebo kdy. 

Objednáno 17.2. Na moje naléhání dealer pravidelně nahlížel do systému, až se tam cca po 3 a půl měsících objevilo, že auto půjde do výroby ve 24. týdnu. Předali mi ho až v 26.týdnu (26. 6.). 

Alespoň jsem díky tomu ještě dva měsíce po objednání nechal změnit barvu, za což jsem teď neskonale vděčný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani tak neska som objednal auto 18.11 a malo by byt kolo 30.3 tolka doba ale už sa nemožem dočkat povedal mi predajca že do vyroby by malo ist niekedy vo februari.inač sa jedná o fabiu combi 1.2tsi 81kw style modra race ,paket style plus,sun set,rezerva,a šede hagusy dali mi 4%zlavu  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kubo233, můžu se zeptat, to na slovensku  nejsou žádné skladovky, nebo ti jde přesně o tu tvoji výbavu.Kombíků ve výbavě style je všude plno.By mě jeblo čekat na auto 4 měsíc, to je jak za komančů, to se mi stalo naposled u favorita.

Jako nekecám k mému prodejci každý tyden přivezou minimálně 3 auta na sklad a jak tak koukám v okolí 20-ti km. je to podobné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zatial nemaju u nas naskladnené nič on sám hovoril predajca že im niečo príde za 2 týždne ale ja som chcel to čo som chcel k výbave radšej si počkám a budem tam mat všetko čo som chcel ako zobrat hned a potom si buchát hlavu že som mohol mat toto a toto vieš ale zase nemám tam nejak extra výbavu len to čo sa mi proste páčilo a na čo boli peniaze takže tak ekare :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...