jtfcobra Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Škoda Amundsen * RNS 315 změna červeného podsvícení na zelenou jde to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marfy8 Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Já bych potřeboval opačně... Ze zelené na červenou. Co tak výměna? O:-) ... Akorát mám obyč Amundsen bez pluska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtfcobra Posted August 17, 2015 Author Share Posted August 17, 2015 No jeste nemam jen jsem se ptal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky487 Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Řekl bych že to půjde stejným způsobem, jako si někteří mění podsvícení interiéru, tzn. rozebrat a přepájet LEDky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xstastnyr Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Ano, jde to. Ale musíš si pak pohrát s předřadnými odpory, aby ti to svítilo stejnoměrně. Dělal jsem ze zelené na červeno a bylo to přesvícené. Použil jsem SMD rezistory s větším odporem. Jinak u 510 jsou extrémně malé LEDky a dělá se to horkovzduškou blbě, ale jde to. Pokud máš jen pákjku, tak se o to ani nepokoušej. Pak budeš muset řešit SW rádia, protože menu bude do červena + logo VW/Seat a bude to vypadat blbě. Radši si sežen klasiku RNS315 pro Škodu. Těch bude určitě milion na internetu. VW a SEATu RNS 315 je určitě méně na internetu. (Seat má taktéž červené podsvícení jako VW) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts