Přejít na obsah

Zabezpečení Superb 3


ferda25

Doporučené příspěvky

Tak tohle je důvod proč nikdy nevkládat do MIB systém SIM kartu a až přijde systém automatického hlášení nehody tak se zbývá jen modlit:

 

http://auto.idnes.cz/hackeri-unesli-jeep-dalkove-ovladani-auta-f1l-/automoto.aspx?c=A150723_135910_automoto_fdv

 

Moderní auto si odjede z garáže a za sebou zavře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo ale u patriotu se nejedna o přímé propojení s řidiči jednotkou ne? Ta sim nemá datový tarif a patriot vyhodnocuje informace z vlastního čidla popřípadě z autoalarmu.. Tak jsem to aspoň pochopil. U toho článku se jednalo o přímé vložení sim do auta s využíváním internetu atd.. Nebo je to jinak??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No moc jsem toho zatim neotestoval ale Sup ma SIMku v podstate jen na to aby z toho udelal WiFi hotspot, jinak jsem zatim v aute nenasel nic co by se na internet umelo pripojit a to ani v pripade, kdy jsem vuz pripojil na svoji WiFi doma, tak to v podstate bylo k nicemu...ale treba se jeste neceho dopatram. ;)

No a jakmile to pujde, tak to hold bude chtit implementovat nejaky uzivatelsky firewall :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na každé SIM kartě lze povolit datový tarif. MIB jednotka dokáže ovládat veškerou elektroniku v autě. Pokud někdo dokáže tohle

https://www.youtube.com/channel/UC7gUJ_eNlGTQcDq6SyTpGdg

a

https://www.youtube.com/watch?v=FAxEBhkwk2Q

Tak pro něj nebude problém dořešit přístup přes SIM kartu a ovládat přes MIB celé auto.

 

K čemu Ti je v autě Patriot, když Ti auto nastartuje v garáži ve tři hodiny ráno a odjede směrem do pryč a ty to zjistíš o 4 hodiny později nebo i déle...nemluvě, že s ovládáním vrat si samo otevře a zavře.

 

Každý systém má své díry a trhliny v zabezpečení a systémy v autě zatím nebyly nikdy takto ohroženy a zda jsou na to připraveny se uvidí velice brzo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Construct existuje i na manuál, zámek je umístěn ne u řadící páky, ale z boku na tunelu u spolujezdce. Zamykání a odemykání bude zřejmě dost problematické. Právě proto se ptám, jestli si ho někdo vůbec dal namontovat. Jeho cena je cca 8000 vč. montáže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já si construct namontovat nechal (manuál), cena 5000, včetně montáže. Zámek jak psal KarelM zvonku tunelu u spolujezdce. Zamykání a odemykání je (aspoň pro mě) úplně v pohodě, prostor u nohou je osvětleny, místa je tam spousta a pozice zámku tak že se člověk nijak zvlášť natahovat nebo kroutit nemusí. Zkrátka nějaké zvýšené nepohodlí to nepřináší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Suri: foto nemam, na Octavii se to montuje tak, že se musí vyvrtat středový tunel shora (pohledovka) a to je nic moc :-(

Já to mám na superb DSG z boku, ale je to ještě dvojka a zpracování je fakt super, az půjdu do auta můžu vyfotit, ale byl by to trochu offtopic.

A co říkáte na zeder? Má někdo osobní zkušenost? Než 8 do construktu, vzal bych asi raději zederlock.

Editováno: , autor: michal2009
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobní zkušenosti nemám, při zamknutí prý musí být kola vytočeny do krajní polohy. JInak ho lze montovat i na SIII. Přikládám vyjádření ze Zederu: "Ano zeder vieme namontovat aj do superb 3 . Zaruka pada na casti vozu s ktorou manipulujeme a na tie preberame zaruku. Jedna sa o sloupek rizeni. Cena montaze vcetne dph 7200 Kc".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...