Přejít na obsah

LED osvětlení RZ


roti

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

I takto to může vypadat u F3 rok 2015...majitel reklamoval v AS minulý týden..bohužel majitel neabsolvoval jednu servisní kontolu po pěti letech a údajně na záruku na 12 let na prorezavění platí, že vozidlo musí absolvovat v době reklamce všechny předepsané servisní kontroly. AS sepsal reklamační protokol a poslal do fabriky k vyjádření a výsledek ? vzhledem k tomu, že zákazník neabsolvoval jednu servisní kontrolu, můžou se zadní vrata vyměnit jen se 40% spoluúčastí (cca 13.000,-) celkem slušněj mazec :-(

 

 

1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak. Jestliže má záruka nějaké podmínky, tak může být majitel naštvaný maximálně tak sám na sebe. Škodovce se nedivím. Jak by to pak vypadalo, kdyby všichni jezdili servisovat jinam a autorizovaný servis navštívili pouze kvůli vadě v záruce? V tomto případě, být majitelem vozu, bych byl ještě rád za ochotu ŠA a považoval bych těch 40% spoluúčasti za získaných, než že bych o 60% přišel.

Editováno: , autor: Rapid1.0
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím že to tu nepatří ale co se týče záruky na prorezavění pod osvětlením SPZ pátých dveří tak teď vážně nevím, ja jsem měl být v loni v 9 měsíci na servisní prohlídce a bohužel jménem covid 19 to trochu protáhl, nic méně jsem servisku dělal koncem ledna 2021 a záruka mobility se zamítla ve faktuře a v servisním protokolu mám záruka mobility prodloužená až do zobrazení servisní prohlídky. Tak teď vážně nevím co platí je to jen 5 měsíců.

20210208_134135.jpg

20210208_134636.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dyť to není přece žádná novinka, před lety jsem kupoval poslední O1 Tour, kdy záruka byla za úplně stejné "údajné" podmínky jen 10 let. A nic mi nehnije v kapsách za nenáviděnýma zástěrkama ani nad lištou osvětlení RZ a to bude mít 12 let.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrštík> řekl bych, že je asi směroplatný to co mají v systému ve tvůj prospěch.

Mě už dnes svítil "Servis za 14 dní", auto jsem koupil 15.3. tak jsem tak nějak počítal, že to budu řešit až v březnu, hold ho aktivovali dřív a už jsem v časové tísni a měl jsem se dřív podívat do nastavení ve Swingu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Mrštik Záruka mobility může na faktuře chybět i z důvodu, že v rámci doplatku za Mobilitu plus (záruk a5let 100tis. km) bylo její prodloužení v ceně až do těch 5let/100tis. km (tedy není na faktuře ze servisu). Ale záruka mobility nijak nesouvisí s tím, zda máš záruku na neprorezivění nebo ne.

Mimochodem, když už jsme u toho, má někdo k dispozici aktuální podmínky, jaké přesně servisní prohlídky se musejí navštěvovat pro zachování záruk? (co jsem rychle zkoušel hledat, tak na stránkách ŠA jsme nenašel).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, davi72 napsal:

Mě zaráží...že  majitel to řeší až teď.Dveře už jsou jistě rezavé delší dobu..dle stavu.

tak ne každej je tak znalej, aby tohle znal, že existuje nějaké takové riziko..zjistil to až když mu nesvítila jedna žárovka osvětlení a když ji chtěl vyměnit, tak to na něj teprve vypadlo no..

 

jinak děkuji za reakce, že to vlastně schvalujete a jak to škodovka dělá dobře..já si zase myslím něco jiného..vzhledem k tomu, že tento problém s tím rezavěním pod SPZ je všeobecně známý a není to jen otázka F3, ale celým koncernem, je na to dokonce TPI, takže je to výrobní vada, tak bych tohle nesvaloval na nějakou jednu vynechanou servisní kontrolu, která s tím rezavěním vůbec nesouvisí, tato vynechaná prohlídka to opravdu nezpůsobila.

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z technického hlediska naprosto souhlasím a chápu to, navíc, když je to všeobecně známý problém na TPI. Z hlediska "právního" se ten hrozný výrobce jistí podmínkama se kterýma se každý při koupi musí seznámit a nechat si je vysvětlit. Ne každý si za své kupujeme auto na dva roky. Na druhou stranu jak AS kontroloval stav vozu při prohlídkách, taková a rozsáhlá koroze nevznikla za měsíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...