Přejít na obsah

LED osvětlení RZ


roti

Doporučené příspěvky

Zakládat nové vlákno o smyslu LED osvětlení snad není potřeba, když už tu jedno je. Nehledej v tom Pawouku útok na integritu fóra. Prostě mě zajímá, proč to lidi mění. A třeba nejsem sám.

Pokud to je jen proto, že se jim to líbí, tak ok, to přece není nic špatného. Dovedu si představit další, a třeba i technické důvody, proč měnit to osvětlení.

Každopádně děkuji mpiotrovskimu za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak origo LED osvětlení půjde objednat od 30.5.2016. Cena bude ale nelidová: 860 Kč za kus!

V servisu škody zatím neví, zda bude třeba auto překódovat po instalaci. Za tu cenu do toho nepůjdu. V e-shopu škody jsem objevil led osvětlení za nějaké dvě stvovky. To je však určené pro roomstera, f2 a rapida. Nevěděl by někdo, zda by toto sedlo i do F3 ??

No a jestli taty někdo rozebíral význam led světla na spz, tak to vidím takto: velmi estetické osvětlení a s homologací. Pokud si pouze vyměním žárovky za ledky, tak mě na technické vyrazí...

Editováno: , autor: Pepav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Kdyz jsem tohle LED osvetleni kupoval pred 4 lety na Rapida, jeste nebylo k dispozici jako SKODA Originalni prislusenstvi, ani jako SKODA originalni dil (na nic se totiz v serii tehdy nemontovalo), ale pouze jako VW nahradni dil. Tehdy me stal jeden kus 770,- Kč.

 

V tvem pripade je duvod jasnej. To LED osvetleni nasli v systemu jako nahradni dil, jehoz oficialni cena je (buh vi proc) neco vic nez 800,- Kc/ks; mozna je odvozena od ceny stejneho dilu u VW. Jako prislusenstvi se ale uz nekolik let da koupit za tech 136,- Kc/ks, byť pod jinym cislem dilu.

 

Muzeme diskutovat o tom, zda to prodejce vi a chce jen vydelat, nebo nevi a tim padem nezna nabidku SKODA Originalniho prislusenstvi. Vyber si sam, co je horsi... :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě mně napadlo s tím kódováním,  jak to obejít co takhle místo celých světel ze ŠA,koupit jen žárovky s canbusem s aliex, navrhněte někdo nějaké žárovky které by ty původní mohli nahradit a hlavně to nehlásil počátač.Je to jen takový návrh řešení pro lidi kteří nekodují a nechce se jim kvůli tomuto shánět kodera jen kvůli jedné věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jedna zajimavost, kterou mozna nekdo nezaznamenal. 

 

S rozsirenim LED osvetleni RZ do znacne casti produkce doslo taky ke zmene pouziteho svetylka. 

 

Puvodni dvouledkove (3AF 943 021A) byl nedavno nahrazen jednoledkovym (5NA 943 021). Duvodem budou pravdepodobne nizsi naklady noveho provedeni.

 

image.thumb.jpeg.2df18a20f28f7c70b4a60a697a3e9889.jpeg image.thumb.jpeg.be9cda0404ff4027f94649c6efacf12b.jpeg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...