Bladik Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Zalozil jsem toto tema, protoze aktualne bojuji s jednim takovym neprijemnym zvukem a tim je pastovy kryt nad zrcatkem co kryje, destove cidlo a kamerku asistentu. Pri pricnych nerovnostech se z toho ozyva skripani v nekterych okamzicich i male bouchnuti. Pokud na to pritlacim ruku vse prestane a auto je tiche. Aktualne resim co s tim a zacne kolecko reklamaci...chjo (( Evidentne to vypada ze se na to vztahuje nejaka svolavacka, tak uvidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Truneček Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Ty jo, to je brzy nějaký problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 njn, ale pokud to zustane u interieru, tak to se zvladnout da...uvidime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Mne u testovaciho auta desne vrzaly na nerovnostech plasty kolem stresniho okna. Kdyz jsem auto vracel a zminil jsem to, tak mi rekli, ze to vedi a resi. Tak doufam, ze nez vyrobi muj vuz, tak na tom zapracuji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 Kolem stresniho okna je to v pohode, tady vrzou ty plasty co kryjou kamerku a destove cidlo na celnim skle a jsou pak v kontaktu se stropnici a to cele proste povrzava. Uvidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 To co popisujes bych možná zkusil utlumit sam, nez to davat do servisu. Predstava jak se mi v tom nekdo vrta..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 No ja si zase myslim, ze to bude hlubsi problem a u auta v cenovece 1.1mil ... bych neocekaval takoveto problemy, takze se chlapci budou snazit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Tak dej pak vedet, co s tim chlapci vymysleli. Mozna problém, ktery popisujes Ty i ja, ma spolecnej zaklad. Nekde ve stropu je neco spatne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Špatně usazená kamera, na jedné straně nebude usazená v úchytu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 7, 2015 Author Share Posted August 7, 2015 Ano vcera kdyz se na to technik dival tak mluvil o te kamere, ze je to tam proste spatne dane. Jsem objednan na reklamaci asi cca za 10 dni, drive nemohu auto postradat, tak pak reknu co a jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Kdyby o tom nemluvil a raději to za 5 minut opravil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piista Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Ano vcera kdyz se na to technik dival tak mluvil o te kamere, ze je to tam proste spatne dane. Jsem objednan na reklamaci asi cca za 10 dni, drive nemohu auto postradat, tak pak reknu co a jak. Po kolika cca km to zacalo delat? Ja zatim nic nepozoruji ani neslysim... Spise si uzivam jenom pohodovy bzukot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 no tak cca po 500km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Služebník Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Tak dneska jsem to vrzání nad zrcátkem taky zaregistroval. Má už někdo nějakou radu co s tím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 17, 2015 Author Share Posted August 17, 2015 (edited) Ja budu mit reseni tento tyden ve ctvrtek nebo v patek...vydrz pak samozrejme napisu co a jak...jestli teda budou vedet co a jak Edited August 17, 2015 by Bladik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hezoun Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Cauec, taky jsem si toho vsiml a uz jsem volal do servisu, vi o tom, cekam na termin... Jinak mam celkem vyssi aerodynamicky hluk od okna ridice, urcite vyssi jak u spolujezdce...taky na to mrknou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piista Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Tak u mne zatim dobry... Zadne pazvuky To uz mam nalitano asi 1800km, vcetne docela dost kotehulek a cest II. a III. tridy Tak snad vam to vyresi co nejdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hezoun Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 A jeste jeden pazvuk - pri ventilaci sedacek naplno ty vetraky v sedackach nejsou zrovna z nejtissich a i vyznamny sum z palubky se ozyva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Služebník Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Mě začalo rozčilovat praskání levého plastu u sedadla řidiče. Když vystupuju, tak jak dám levou nohu ven, stehno jde přes hranu sedadla a čalounění se tlačí přes ten plast a ten pod tlakem lupne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 22, 2015 Author Share Posted August 22, 2015 No takze u me kryt zrcatka - kamera znova namontovana, plast usazen a jeste vice vytlumen...bohuzel to pomohlo tak ze 70ti % .. je to mnohem lepsi ale porad to na nerovnostech lupe...takze po dovolene znova do Skodovky. To lupani plastu u sedadla, jsem take reklamoval...dostal jsem odpoved ze to delaji vsichni SupIII, takze je to normalni...mno musel jsem jim pripomenout nektere udalosti jiz nejakou dobu minule, takze to zacnou behem tohoto tydne aktivne resit se Skodovkou...takze uvidim opet az se vratim z dovolene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimir80 Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 ten českej alibismus servisů taky zbožňuju....no uvidím, co přinese FL S3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Tak kolegovi v práci něco rachtalo pod rádiem (údajně to byly trubky od topení, cinkaly o sebe). Nově mu počítač začal vyhazovat chyby, jako že nefunguje automatické vypínání motoru, adaptivní tempomat, atp. Je objednán do servisu. A ráno přišel s tím, že mu tam opět něco rachtá od motoru.... Doufám, že to jsou dětské bolístky, které vychytají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 27, 2015 Author Share Posted August 27, 2015 Co to ma za motor? Ja jsem ted absolvoval cestu do Chrovatska a to vrzani od zrcatka se skoro neozvalo...je ale faktem, ze jsem jel celou cestu po dalnicich a i celkem peknych, uvidim na ceste zpatky si na to dam jeste vetsi pozor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plzeňáček Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Nechápu, jak můžou tak bohatý lidi, co si kupujou Superby jezdit na socka dovolenou do Chorvatska... Příští pátek jedu taky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piista Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Cca 2700 km a zatim zadne pazvuky - mozna je to tim ze mam bezovou barvu interieru... Kazdopadne doufam ze to nebudu muset resit a ostatnim drzim palce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts