Přejít na obsah

Zadne smerovky


darkproject

Doporučené příspěvky

Nazdar chalani.

Ake su varianty zadnych svetiel a hlavne smeroviek? Ja som si myslel ze ked sa komplet predne led pasiky menia pri zapnuti smeroviek tak budu aj zadne podobne. Nieco na styl Audi, ze tam bude led pasik preblikavat. Ked som sa bol previezt so Styleom tak zadna smerovka bola len ziarovka z predu prekryta, takze to vyzeralo ze oranzove svetlo blinkra vychadza z pod toho.

Dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Pak nechápu, proč např. u Ambition je příplatkový LED paket II, který obsahuje LED "High" zadní světlomety (+LED osvětlení registrační značky, LED Boarding Spots). Ty zadní blinkry tam jsou skutečně žárovkové, tak jako u bezpříplatkové varianty? Dnes jsem jel za novým SIII zřejmě ve výbavě Active a ty zadní blinkry byly dost málo zřetelně. Blikala jen velmi malá čtvercová část. Domníval jsem se, že u Style nebo LK to bude řešeno LED světly.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

podle informací prodejce, kde objednávám, je LED "High" s proužkem obrysového světla na víku kufru, varianta LED I má na víku kufru jen imitaci světla. A pokud jsem si dobře všímal, LED II má na smerovce a zpátečce takové obdélníkové clonky, a když to bliká, je z toho takové malé blikací "C". U LED I snad ani toto není, alespoň se domnívám, že jsem auto s LED I chvíli následoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Dnes instalovány LED žárovky

LED žárovka BAU15S oranžová 12SMD Samsung + 3W Osram 10-30V 2x 286 Kč (572 Kč celkem) obj.č.: 95C-BAU15S-3ora http://www.svetzarovek.eu/p-23358/k-188/led-zarovka-bau15s-oranzova-12smd-samsung-3w-osram-10-30v
LED žárovka BA15S bílá 12SMD Samsung + 3W Osram 10-30V 2x 254 Kč (508 Kč celkem) obj.č.: 95C-BA15S-3 http://www.svetzarovek.eu/p-23353/k-48/led-zarovka-ba15s-bila-12smd-samsung-3w-osram-10-30v

 

Zatím zkoušeno na stojícím autě, zdá se, že chyba žárovky se negeneruje. Světelný tok, dle pozorování za dne, odpovídá původní žárovce.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...