Přejít na obsah

Slevy na nový vůz


Prochaine

Doporučené příspěvky

před 30 minutami, xmen201 napsal:

Tak s timhle bych souhlasil.Mohl by jsi prosim vic rozvest ty pakety a jaky budou mit vliv a take co znamenaly v minulosti(obsahovaly vetsi vybavu za mensi penize)?Diky

Přesně jak píšeš, větší výbava za menší, nebo stejný peníz, ale vždy to je prostě nějaké zvýhodnění. Souvisí to asi hlavně s tím, jak je dlouho aktuální model už v nabídce/prodeje. Naposledy před facelift S3 například byla pěkná výbava myslím Ambition Business.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice Superba mám už rok doma, ale nyní pokukujeme po Scale.

A světe div se, obchodníci dávají slevy na nejeté skladovky jako smyslu zbavení, protože nikdo nekupuje.

Mám info, že pár firem již odřeklo objednávku na Superby a Scaly s tím že, negenerují zisky. Údajně ze zahraničí se také pár objednávek stornovalo. No každopádně žádné zdražení jak tady píše Zdeněček se rozhodně nekoná a konat nebude, spíše to dopadne jak psal Bojler.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, ferda25 napsal:

Větší sleva než 20%??? 

Jestliže se budeme bavit o Scale za 700 bez známosti v servisu tak téměř ano a jestli bude doma, moc rád se za Tebou zastavím??

Ale tady jsme v Superbu.

Podstata je, že před měsícem byla max sleva po telefonu na nejetou skladovku vyrobenou 2020 13% a prodejci jsou ochotni diskutovat,  jestli je 2020 mimo sérii samý problém netuším? Ale dost o Scale. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, ferda25 napsal:

Větší sleva než 20%??? 

 

Pro flotily umí Škoda i výrazně víc. Jen to musí být hodně aut.

 

Ta hranice uvedená je lehce dosažitelná v okamžiku akce á la Edition XY, kdy se k ceníkové ceně přidá slevový paket kombinovatelný se slevami pro velkoodběratele. Ale to je věštění z koule.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, osobne napsal:

Mě se vyplatilo nechat si u dealera vytisknout cenovou nabidku se slevou a s tou pak jít k dalším dealerům, u některých přidali procento slevy.

Tuhle taktiku jsem použil taky.  Sice to není úplně košér ale funguje to...  Tam kde tvrdili že víc už dát nemůžou tak to najednou šlo :)

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volí přinucen okolnostmi krátkozrakou taktiku. Pro dosažení bonusu (většinou ani tak ne pro sebe) prodá auto se zápornou nebo minimální marží. Pak se salon živí ze servisu a prodeje ojetin. Kde si většinou na takto fikaném nákupčím smlsne.

 

Jedna věc je vyjednávání o nejlepší nabídce, druhá tenhle zparchantělý přístup. Nezbývá si než položit otázku, proč vlastně do daného salonu s nabídkou znovu chodíš. A proč je prodejce tak hloupý, že na takovou hru přistoupí. Mně se zatím vždycky vyplatilo dát podobným zákazníkům jasně najevo, že takhle ne. Nevěnuju se jednorázovému businessu a stejně by mně při nejbližší příležitosti utekl k někomu, kdo dá o padesát tisíc nižší cenu. Zpravidla jsou takoví zákazníci ještě problémoví.

  • Líbí se mi 1
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, michal z napsal:

To je prča s tím zdražením. Co jsem měl nakonfigurovaný Superby, tak všichni o +5%. Může mi to někdo marketingově vysvětlit.

 

Vysvětlit ne, pravděpodobně zkoušejí, co trh udělá. Ale popsat ano:

 

https://forum.skodahome.cz/topic/74630-ak%C4%8Dn%C3%AD-nab%C3%ADdky-zm%C4%9Bny-cen-a-v%C3%BDbav-cz/page/74/?tab=comments#comment-2457139

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na můj vkus je Škoda už prostě předražený brand VW, kde cena neodpovídá kvalitě. Zdražením když teď hodně lidí trne, co s nima bude v létě a jestli nebudou druhotně vyhozeni po krizi, protože dost firem to nepřežije, nebo když ano, nebudou mít takové businessy, to rozhodně prodej aut zvedne...

 

Pro mě S3 mohl být zajímavý 4 roky zpátky, kdyby neměl takové problémy s kvalitou a ošizené zpracování. Nyní pořebuji 6 místné vozidlo, kde je mi S3 již k ničemu...

Editováno: , autor: Kazimir80
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně mě zdražování v této době připadá jako nějaké "pokrytectví". Zvláště od firmy co se prezentuje třeba programem "Handy" pro zdravotně postižené, ekologickou  výsadbou stromů za každý vyrobený vůz aj. aktivity pro zvýšení kladné kreditbility firmy a pak tomu zatne sekeru v podobě navyšování cen v době možné počínající krize, kdy se tady začínají rýsovat hromadné vyhazovy ze zaměstnání aj.. Skoro jako prodejci respirátorů a roušek, kteří skokově zvedali cenu, aby vydělali na poptávce a namastili si kapsu. 

Já vím, je to byznys ta výroba aut, jako všechno jiné, ale musí se to umět i navenek prodat. Napřed podvody "Dieselgate", dnes toto necitlivé zvyšování cen, holt auta od VW mám rád, ale jejich dnešní obchodněprezentační politiku opravdu nemusím.  Škodovko v tomto si mě zklamala, ale možná ani nechtěla, třeba to byl příkaz z Wolsburgu, hledat zdroje a rezervy za každou cenu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@DušanV @Clerfayt Opravdu jste přesvědčeni, že 17.3. zasedli v ŠA a řekli si, "tak zastavujeme výrobu, to by chtělo zdražit"... Nevěřím tomu, že rozhodnutí o cenové politice a tvorba ceníků je otázka jen 1pár desítek dnů, rozhodnutí o zdražování nejspíše padlo někdy koncem minulého roku v době kdy "byla tráva zelenější" (ostatně to naznačovali i v jiných tématech i jiní). Stejně, minimálně ještě nějakou dobu si nikdo auto neobjedná, vše je zavřené. Takže bych s finálním hodnocením tohoto kroku ještě počkal. No a uvidíme, potom půjde hodnotit s klidnou hlavou a odstupem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...