Přejít na obsah

Bolero - samovolné přepínání na USB?


Doporučené příspěvky

Nestává se někomu jako mě, že se mu rádio při poslechu FM přepne na přehrávání z USB? Zejména při přejíždění příčných prahů (retardérů) nebo při větším manévrování - máme tak nešikovný výjezd od práce, kdy musím jet zatáčku vpravo prakticky 90 stupňů a plný rejd na pár metrech a hned na to opět na pár metrech to samé vlevo k závoře. Když bylo auto nové, reklamoval jsem to, ale prý to prověřili, na nic na rádiu nepřišli a je spíš prý možné, že si to člověk přepne sám. To se mi nezdá, je pravda, že si při takových manévrech člověk pod ruce zrovna nevidí, ale i pak když jsem to zkoušel schválně nasimulovat se mi to nepodařilo - tím tlačítkem vlevo, co se přepínají zdroje je USB až třetí na řadě a ani při snaze o trojí rychlé zmáčknutí jsem se vždy netrefil na USB, přitom se mi to nikdy nepřepne jinam, ale vždy na USB. Je to tříramenný MF volant a Bolero MR2015. 

 

Setkal se s tím nebo něčím podobným někdo? Nebo není tu někdo ze servisu, kdo něco takové řešil nebo má Škoda již v záznamech?

 

Za jízdy není moc čas se tomu věnovat a zkoušet to, že bych si to přepínal sám si ale nejsem vědom, i když se na to v těch chvílích soustředím a už nevím co s tím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. nemáš v tom USB nějakou flashku zasunutou? Pokud ano, mohlo by to být tím, že při přejezdu té nerovnosti se ti otřesem krátkodobě odpojí a po opětovném připojení se tento zdroj načte a spustí, což je normální vlastnost.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Mé zkušenosti s Bolerem jsou takové: já mám pořád připojený telefon přes BT a USB disk s hudbou. Když je auto studené a venku zima, tak to první minuty žije vlastním životem. Samo to přepíná hudbu, rádiové stanice, mění to nastavení auta. Ovšem ten krám také volá na náhodně vybraná čísla ze seznamu, vetšinou preferuje předražené 1188. Já můžu jen koukat, protože obrazovka absolutně nereaguje na povely. Naštěstí je displej odolný, protože tolik ran pěstí moc věcí nevydrží. Před týdnem jsem promazal paměť volání a profily telefonů, tak snad. V autorizáku mi řekli, že se na to musí podívat elektrikář a bude na to potřebovat celý den, tak jsem se tam už nevrátil. Měl jsem půjčeného Golfa se stejným systémem a ten dokonce sám listoval i v Maxidotu. Ránu tomu dává aktivní chlazení celého aparátu s ventilátorem v okolí přihrádky před spolujezdcem, jsem zvědavý kdy se ten ventilátor kousne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...