Přejít na obsah

Klíčky, zámky, spinaci skřinka atd.


Lesiel

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám takový problém, ono to ani problem není jen mi to strašně vadí :) 

 

Mám felicii která ma pro provoz 3 kličky jeden klič k řidičovým dveřím druhý klič na startování a třetí klič na dveře splujezdce a kufr :) problem je v tom že klič od kufru nosit musím protože nejde otevřít z kabiny no proč vubec piši, šlo by nějak max do 5000 kč udělat abych měl vystřelovací klíč s dalkovym centralem na všechny dveře? :) no asi ano ale vyplatí se to cenově? bohatě by stačil i obyčejny klič na všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestl to má zámky z předfaceliftu, tak se to nepovede, po faceliftu, kdy už i felina dostala "koncernovej" zámek (s plochým klíčkem bez zubů na hraně, ale s vlnitou drážkou frézovanou po obou stranách do plochy) by se ti to mohlo podařit získat - ale nedokážu říct, jestli se to povede do 5 000Kč. Musel bys kontaktovat výrobce těch zámků - to byla myslím FAB - ASSA ABLOY Rychnov nad Kněžnou a tam se optat, jestli jsou ti schopní buď poslat celou novou sadu, nebo poskládat další 4 zámky podle tvýho klíče k zapalování (výměna spínačky bych řek že je asi nejnáročnější, tak všecko ostatní udělat podle ní, aby se nemusela měnit) = musí se vyměnit zámek v obou dveřích i v kufru a taky nezapomeň na víčko nádrže !!!

 

Doplňuju odkaz na FABku...

http://www.assaabloy.cz/cs/local/cz/Menu/Kontakt/Vyroba-ASSA-ABLOY-Rychnov/

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...