Přejít na obsah

Hučení z přední nápravy nad 100km


nasaaudi

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny majitele SUP2. Na mém Superbu se při rychlosti nad 100km začne projevovat hučení z přední napravy, po překročení 120km se tento jev ztratí, při prujezdu pravé zatáčky se hučení více projevuje.Předpokládal jsem ložisko levého kola a také jsem ho vyměnil, hučení je stále,zkontroloval jsem i ostatní ložiska,všechna jsou v pořádku. Nemá někdo stejný problém nebo ho už neřešíl??? Dík všem za jakékoli poznatky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem zajel do autorizaku škoda a zkusil něco vypátrat ohledně problémů hučení.Tak prej to není nic neznámého.V převodovce je jedno místo které je nedostatečně mazané!!!Asi konstrukční chyba.Prej to vždy vyřešily tak že daly asi o tři deci oleje do převodovky více.O víkendu olej vyměnit a dám ho více.Doufám že bude pokoj,jinak jsem docela zklamaný z odhlučnění podvozku.Měl jsem audi a6 z roku 1997 a to byl úplně jiný level!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

nasaaudi: Jak Jsi dopadl s tím olejem? mě hučela nebo lehce kvílela 4ka a5ka na převodovce jestli myslíš tento zvuk. Ostatní kvalty OK. Nyní mám převodovku na opravě - budou měnit ložiska tak snad už bude klid. JInak pneu mám Michelin Primacy 3 a taky to docela hučí - odhlučnení na SII je opravdu bída.

Editováno: , autor: Mara2000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže konečně včera jsem se dostal k výměně oleje v převodovce. Po dlouhém pátrání jsem zvolil variantu oriqinál VAG G052171A2 ,nejlevněji jsem ji sehnal 800kč za litr. Na radu technika ze Škody jsem ho tam dostal 2.6l ale metodou první dva litry přes napuštěcí otvor a pak velmi pomalu přes odvětrávacím otvorem!!! Za moji pečlivou práci jsem byl odměněn zklamáním!! Hučení je stále stejné.Asi mě čeká další pátrání nebo se na to vyseru. A to mě ještě čeká výměna výparníku klimošky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...