Přejít na obsah

Multifunkční volant


Meggy

Doporučené příspěvky

Ahoj. Zrovna vcera mi pri kodovani Rolbar vyjmenovaval co vsechno k tomu potreba. Tlacitka, kabel, sw uprava a nejaky aktivacni kod (ted si nejsem jisty, jestli to bylo presne k tomuto). Nevim, jestli si tu cte vsechna vlakna k F3, ale kdyz se ho zkusis zeptat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Po úspěšné reklamaci Bolera se mi začíná vyskytovat další problém. Zlobí multifunkční volant. Konkrétně pravé kolečko pro ovládání maxidotu. Nereaguje na otáčení. Musím ho pootočit třeba 3x aby přeskočil o jednu položku na maxidotu. Nedělá to pořád. Někdy funguje jak má a někdy to skoro nejde ovládat.

Stalo se to taky někomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém - pravé kolečko nereagovalo. Staří 10 měsíců a najeto 10000 km. Servis - prý je to dost častá porucha. Sice to trvalo 2 dny (údajně ŠA vyžaduje u této poruchy diagnostiku, ale nakonec bez problémů vyměněno v rámci záruky. Levé funguje bezvadně a to ho používám určitě častěji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, zase tak složité to není. Koupil jsem F3 ve výbavě style bez multif. volantu. Multifunkční volant mi pak dodělávali borci z Mělníka. Stálo to asi 4000,- Museli natáhnout kabel z jednotky  až k volantu, pak jen kablík ve volantu a vložili tlačítka ... nakódovali a bylo hotovo. cca 2 - 3 hodinky práce. Na mě se to učili, nicméně teď to budou mít rychleji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
V 28. 8. 2015 at 12:25, ferda25 napsal:

Pokud je na BCM jednotce PIN tak není problém dodělat multifunkční volant. To je celé. Pokud je PIN stačí jen tlačítka a PINy a konektor...

 

Jde rozšířit ovládání pal. pc a rádia kódováním o ovládání telefonu? Moduly tlačítek jsou sjednocené. Nebo jsou potřeba i jiná střeva? Předpokládám, že když už jsou stejné moduly a oba se už v základním provedení používají, tak že by to mělo být jenom o nastavení funkce tlačítka/kódování. Ale nikdo na to zatím nedokázal odpovědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo jste si nechal dodelavat MUFU do volantu - udelali vam to v AS nebo se to musi resit zas jen nekde v garazi?

A staci k tomu objednat jen ty ovladace + nejake kodovani? Nemate nekdo presne cislo tech dilu?

A posledni vec - pokud nemam infotainment s podporou telefonu - nebrani to nicemu? Pocitam, ze ovladani hlasitosti a preskakovani stanic/songu to bude umet i tak, zvedat hovor, ktery nemuze prijit samozrejme ne...

Diky!

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V servisu ti to neudělají, jde o to, ze treba me museli dotahnout kable z jednotky az do volantu (do cehoz se jim v servisu moc nechce a tam by ti jen tlacitka do volantu nedali, rekli by ti, ze museji dat cely volant i s tlačítky). Nicmene pak jen vyndali airbag, zacvakli tlacitka a kodovani. Vse krom ovladani hlasem chodí. Ovladani telefonu, radia - hudby, vyber stanic a tak funguje bez problému...

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj, při změně rádiové stanice pomocí šipek na levé straně MF volantu se stanice přepínají nepravidelně. Mám uloženo 8 stanic a při přepínaní dojedu třeba ke 3. stanici a následně se to přepne zpět na první místo toho, aby to pokračovalo dále. Dělají to obě tlačítka jak pro posun vpřed, tak i vzad. Je to na reklamaci? F3 Style

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše @agexp včera jsem měl cestu kolem servisu, ze srandy jsem se ptal na dodělání multifunkce do mojí Fabie a začlo to volantem atd, když jsem jim řekl, že známému jen vyměnili tlačítka za záslepky a dokodovali, tak mě přesvědčovali, že takhle to určitě nefunguje, že to nejde, že se musí měnit celý volant s podvolantovou jednotkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Nejaky update? Nedodelaval jste to nekdo nedavno? Uz me fakt nebavi preskakovat nebo vybirat skladby na radiu :(

Cely volant bych menit nechtel, na Ali jsem videl prodavat jen ty ovladace. Zatim jsem se nedival pod zaslepky sveho volantu, jestli tam nejake dratky jsou nebo ne. Cekal bych, ze tam nejaka priprava bude nebo ne?

Nemate nekdo aspon kody tech ovladacich prvku? Nerad bych neco objednal a pak zjistil, ze to tam nepasuje...

Diky!

Editováno: , autor: epo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve volantu nebude nic. A není to jen o tlačítkách, minimálně toto je třeba:
http://www.automultimedia.cz/cz/shop/multifunkcni-spinace-tlacitka-4/oem-sada-pro-dodelani-upgrade-multifunkcnich/#prettyPhoto (jsou tam i čísla dílů)

+ kódování.

 

EDIT: Tady jsem našel nějakou nabídku za nějakých 5tis i s prací:
https://www.sbazar.cz/CarsEquipment.com/detail/17308243-multifunkce-pro-fabia-3-dodelani-multifunkcnich-tlacitek

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...