Přejít na obsah

Nalepenie folii a zaruka


Hukoman

Doporučené příspěvky

Ahojte, mam objednanu F3 combi 1,2 tsi 81kw, vybava style. Zatial nemam potvrdenie kedy pojde auto do vyroby. Kazdopadne uz teraz rozmyslam ze si by som si chcel dat tmave folie na zadne skla (kvoli malej dcerke nech nemusim lepit tie otrasne obrazkove tienitka  :kol-28: ). Stmavene zadne skla od vyroby sa mi zdaju dost "slabe". Otazka je ked si dam dolepit tie folie ako to je so zarukou u Skodovky? Ide mi o to ze pri montazi folii mi rozoberu zadne dvere (teda aspon myslim). Keby sa mi nahodou v buducnosti dajme tomu pokazil motorcek na stahovanie zadneho okna nebude problem s reklamaciou? Nepostavi sa Skoda k tomu tak ze tie dvere boli rozobrane a teda zaruka mi uz na ne neplat0 (predpoklada ze ak by to aj tak bolo zaruka na zvysok auta plati bez obmedzenia). Budem rad za kazdy nazor/skusenost. Dikes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučil bych zvážit. Mě se moc nelíbí, že na zadním okně pak kvůli "vylezou" vyhřívací dráty... Na fotkách fólie vypadají pěkně, ale v reálu se mi to moc nelíbí. Je ale pravda, že 90% zatmavení by u SunSetu bodlo, tak jako to má Golf u sportovních verzí.

post-91469-0-82188800-1441134061_thumb.j

post-91469-0-19701000-1441134069_thumb.j

post-91469-0-89693000-1441134074_thumb.j

post-91469-0-83347300-1441134079_thumb.j

Editováno: , autor: mp390
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc bych s tím nekoumal, pokud máš rain/light assistant a s ním i samozatmavovací zpětné zrcátko, tak bys mohl mít problém s čidlem uvnitř zrcátka, které by si mohlo myslet že je snižená viditelnost.

 

To mi přijde jako nesmysl. Zrcátko maximálně nebude v noci reagovat na světla zezadu a nebude se zatmavovat. Zrcátko má čidlo ještě vpředu, plus je čidlo na palubovce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Armyk - dikes za reakciu. No uprimne neviem ze ci je vobec problem , bol som pevne rozhodnuty dat si nalepit folie, ale teraz som trochu zneistel kvoli diskusii ohladom tych senzorov v zrkadle. Ak to bude mat vplyv iba na samostmavovacie zkradlo tak to je v pohode - presne ako pises ked budu tmave folie tak ma oslnovat nebudu zozadu. Skor teda mam obavu ohladom toho light assistantu (automaticke zapinanie svetiel) ale ak som to spravne pochopil s prispevkov vyssie tak senzor nato by mal byt niekde v prednej casti zrkadla/auta. Ak je to tak tak mam vsetky odpovede na moje otazky a teda folie si necham nalepit. Dakujem vsetkym za pomoc/nazrory/rady/skusenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...