Přejít na obsah

Cesta po Europe


dusan94

Doporučené příspěvky

Dej si pozor na překročení servisního intervalu. Je to dlouhá cesta, tak ať ti v půlce nepípne servisní kontrola. Vezmi si raději litrovku oleje. Já měl letos trohu menší trip na sever Skotska a z5. Bylo to ca 6000km s přesuny po německé dálnici mi vzaly 0,5l oleje. Holt 2000km po Německu s nohou na podlaze trochu oleje stojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ale kdeže, nestresuju. Jen s ní jedu takhle daleko poprvé. Najeto moc nemáme, jen 48 tis. Ofka  jezdí obvykle jen na chalupu a zpět,tak jí poprvé dam delší trasu,na kterou se už moc těším.

Editováno: , autor: czbob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Aleš_BX napsal:

jinak kamera být v Rakousku samozřejmě na skle auta nebo na helmě motorky být může... (nelze věřit vše co řekne naše televize), např. pokud dochází k automatickému přepisování záznamu (myšleno v nějakém rozumném časovém intervalu, zpravidla do max pěti dnů) a záznam je v horším rozlišní, nikoli FullHD nebo 4K, tam není problém vůbec žádný, je to jen tzv bezpečnostní kamera, nikoli záznamová....  podmínkou je také, že vlastník musí záznam kamery zabezpečit proti neoprávněnému přístupu třetích osob...

Vítej v klubu, když sem téměř to samé vysvětloval v okolí, tak sem byl kokot :D Bohužel nevěřím všemu v televizi a už vůbec ne, co napíšou v blesku :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...