Přejít na obsah

Zapojení Symphony MP3 místo originál navigace


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

potřebuji poradit. Koupil jsem si sympohny rádio s MP3 místo originální navigace, jelikož mi ji již 3x ukradli a nechci to řešit znovu. Tedy po zakoupení symphony rádia jsem zapojil spodí napájací konektor a velký 3barevný mini-iso konektor. V superbu nemám klasický iso konektor pro repruduktory a ani nebyl v navigaci zapojen. Pomůže mi prosím někdo jak zapojit rádio, aby mi hrálo? Ovládání měniče asi rádio umět nebude, ale bude mi stači když půjde zvuk z reproduktorů.

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A někdo z okolí Ostravy kdo mi pomohl to zapojit? Dnes jsem zjistitl, že v zeleném mini-iso konektoru mám natažené pouze nějaké dva kabely které jdou do nezapojeného jacku. By mě zajímalo, jak toto mohlo fungovat s originál DX navi....  Kdyby sehnal zesilovač rhapsody, tak nemohu použít již natažené kabely co jsou k původnímu zesilovači?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No našel jsem schéma, že musím propojit budíky se zeleným konektorem na dvě pozice, ale napadá mne, že když nemám teď natažený 3 drát ani 2 canové, tak jak maxidot fungoval s původní navigací? Nebo to bude v jiném konektoru? Tzn. že musím od každého reproduktoru natáhnout kabeláž až k rádiu a zesilovač je mi vlastně k ničemu, že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...