Přejít na obsah

Autokoberce


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ahoj prodřel se mě koberec u řidiče a tak hledám nějaké nové .. poraďte :)

 

Zajímaly by mě hlavně vaše zkušenosti s podkladem granulát.. na škoda eshopu píšou že se začne drolit a znečistí koberec auta ..

 

Zalíbily se mě koberce na zakázku s různým barevným lemováním od firmy VOPI a byly i za rozumnou cenu oproti škode o 300kč levnější. Jediný problém, mají právě podklad granulát. Nikde jsem nenašel fotku zespod koberce. Všude mají fotky jen vrchu. Děkuji za rady.

 

A co by jste vybrali vy:

 

Stručný přehled materiálů pro výrobu textilních autokoberců Škoda Fabia 2008 ->:

Autofit - materiál základní jakosti v černé nebo grafitové barvě z nízkého smyčkového vlasu.

Carfit - materiál vyšší jakosti v černé nebo grafitové barvě z vyššího střiženého hustého vlasu.

Colorfit - materiál vyšší kvality v různých barvách z vyššího střiženého hustého vlasu.

Perfectfit - materiál střední jakosti v černé, šedé, antracitové a béžové barvě z vyššího smyčkového materiálu.

Ringside - materiál základní jakosti v černé barvě z velurové kobercoviny.

Royalfit - materiál nejvyšší jakosti v černé barvě z vyššího střiženého velmi hustého vlasu.

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já je mám celoročne ale zatím první zimu byly vpohodě.. nezplesnivěly jak jsem si myslel a tak považuju gumové za zbytečnost .. Textílní se nějak extra nezašpinily. Ono se dá koupit jen 1 kus přímo pro konkrétní stranu auta .. ale stojí 475kč. Myslím, že na OB autodíly nebo někde jinde jsem to našel. Ale když můžu mít na zakázku za 515kč všechny 4 a ještě s lemováním aby vynikly v autě + třeba i prošívané nití barevnou za příplatek 60 korun tak není co řešit a je lepší koupit celé nové .. Navíc ty nové mají výztuhu  přesně v místě kde se mi starý koberec prodřel a která je taky podle obrázku lemována barevně tak uvidíme jestli to tak bude i realně .. Těším se na ně :)

 

Hlavně mě zajímá kvalita vlasu a podklad jak bude vypadat .. volal jsem tam protože jsem zapoměl dořešit uchycení ale příjemná paní mě ujistila že objednávku opraví a email si už přečetla a že mě na něj odpoví .. odpověď jsem nedostal ale tak snad to bude vpořádku vyřízeno :)

 

Jinak jsem vybral vlas Perfectfit .. střední kvalitu za 500

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No kdyby se mě někdo ozval už včera a poslal obchod kde je autokoberec s pevnou gumou místo granulátu a vycházelo to v přepočtu na koruny na nějakých 630kč tak do toho jdu i s tím že to má větší gramáž vlasů .. asi bych to nechal i poslat ze slovenska .. jenže všichni se ozvou až když je zadána výroba :kol-25:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přebrat, nepřebrat, je to zakázkova výroba takže určitě to musím přebrat .. Navíc tolik problému co by s odstupováním od smlouvy bylo .. to mě za to nestojí .. pár let ten granulát vydrží a příště budu zkušenější a to že buď granulát nebrat nebo šetřit a koupit ho znovu protože drží. Přeci jen koberce jsou upevněne vepředu úchyty takže jezdit po autě nebudou a v zadu stejně nikdo nesedí .. Nejvíce jezdím sám se psem a věcma v kufru .. pak s přítelkyni a jednou za čas plně obsazené auto :)

 

Hledal jsem asi 3 dny na googlu i na heurece, seznamu aj. firmy které nabízejí autokoberce .. a když byly s gumou tak měly nižší kvalitu než mé a ještě podstatně drahší, navíc nepřehledný eshop ve kterém jsem se neorientoval ..

 

A v jednom obchodě jsem se dočetl že granulát se časem drolí, ale guma vydrží. Tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Pánové vážně se ten granulát drolí a tom mám original škoda. Vrchní část je výborná,bezva se čistí,ale spodek hrůza. Po roku mám v místě plyn.pedálu,kde je vlastně pernamentně pata boty ze spodní částí kolo o průměru 10cm  vydrolené a v tom místě to propouští vlhkost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Nevíte jestli existuje gumový koberec na tunel mezi gumové koberce u zadních sedaček na Roomstera. Na felicii jsem ho míval, byl to originál gumový koberec profilovaný stejně jako ostatní koberce v autě, hodil by se mi i do Romstera, ale zatím marně hledám. Neviděl někdo, případně nahradil ho někdo nějakým jiným?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...