Přejít na obsah

Dálkové zamykání


Cubais

Doporučené příspěvky

Musím zaklepat na dřevo, ale auto mám rok a něco, používáno bylo ještě jako předváděčka 3 měsíce, a baterka zatím OK, jezdím každý všední den minimálně do/z práce a občas víkend s Easystart. Nejspíš bude záležet, jestli člověk jede ráno do školky, vyjde z auta, zamkne, pak do práce, pak v práci odjede na oběd, pak domů, pak školka, obchod,... To je násobně více zamknutí, odemknutí, imobilizér,... Nevím, zda to má vliv, ale odemykám a zamykám v blízkosti dveří, snad nikdy ne na větší vzdálenost jak metr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Takže někdy v červnu mi auto oznámilo slabou baterii v klíčku, vydržel jsem to dva měsíce a pak jsem přišel k autu a už neodemknul. Následovalo sundání krytky a jízda pro novou baterii. Není na co čekat, po ohlášení je lepší vyměnit, nebo alespoň nosit v peněžence náhradní, než pak v největším spěchu zjistit, že dálkáč nefunguje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych zase uz nechtel auto bez KESSY. Komfort je komfort.

Kazdy system se da prolomit (jak radio, tak mechanicky klic), kazde auto lze ukrast... Nevim jak to funguje v galerce, ale pocitam ze tem grazlum nedela problem ani jeden system a kdyz nic nepomuze, tak dlazebni kostka, nebo jeste lepe kousek keramiky a auto je otevrene.

Baterka do klice stoji 30 Kc, jestli ji budu menit 1x rocne, tak me to asi nepolozi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě nejde o baterku do klíčku ale o to jak trochu zabezpečit auto před barákem. ;)  Když je to na klíček tak to toho zloděje alespoň trochu odradí ale když tam bude tlačítko tak s tím odjede kdo chce, nebo se pletu?

Editováno: , autor: Pitrsman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

a 3 Fábie to má? Dám jinej příklad, bude čelní srážka a nikdo z posádky nebude schopen chňapnout po klice.

 

sk0d@: nevím co je ti na tom k smíchu, že se někdo namele? Já se tomu nesměju, může se to stát každýmu.

Editováno: , autor: Pitrsman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja sa nesmejem tomu ze sa niekto "namele", ale tej absurdnej otazke. Ak sa ti nieco stane v aute (mozgova prihoda, infarkt atd.) tak zachranari budu mat pracu so zamknutymi dverami. Mas to upozornenie v manuali. No ak spravis z auta totalku tak ta budu vystrihovat z auta. Neviem a ani nechcem vediet preco si myslis ze ked poziarnici dorazia k totalne rozyebanemu autu s uviaznutou posadkou, tak ich zastavia zamocky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me je to blbost to automat.zamykani. Jaka je pravdepodobnost ze ti na krizovatce fakt nekdo vlitne do kufru a ukradne treba notebook za par tisic? Ja treba o tom jeste neslysel, jenom hypoteticky na internetu o tom lidi pisou ... a i kdyby tak -vs- riziko pripadneho ohrozeni zivota se to nevyplati ... jedine kdybys projizdel hlavnim mestem Palestiny, tam bych to mozna zapnul :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...