Přejít na obsah

Pazvuky - klepání, drnčení, vrzání, bouchání


Reesha

Doporučené příspěvky

ahojte, bavíte sa tu o odstránení bočného "polkruhu" palubnej dosky? Ten styčný bod s dverami? Ja mám totižto nepríjemné drnčanie zo strany pri vodičovi a potreboval by som odstrániť ľavý bok palubovky a poriadne to tam penovou páskou všetko upraviť. Jedine kde sa dostanem je ku poistkám ale to nestačí. Vedeli by ste mi prosím poradiť ako tú bočnú stenu bezpečne a bez poškodenia odstrániť? :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ak sme už u tých pazvukoch, stretol sa prosím Vás niekto s "combi" verziou pri tzv. "krížení náprav" so zavrzganím karosérie niekde od B alebo C stĺpika, prípadne od zadných dverí na strane vodiča? Vždy keď nabehnem na nejaký vyšší obrubník aj keď s jedným kolesom, tak začujem také akoby vrzgnutie/prasknutie zo zadnej ľavej časti auta. Samozrejme nie je to žiaden šporťák ani žiadne luxusné auto, aby sa nekrútila karoséria, ale až tak, aby to bolo počuť?!

Deje sa to aj Vám?

 

Ďakujem.

Editováno: , autor: doudo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 4. 2016 at 15:53, agexp napsal:

Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat, jestli jste někdo neměl problém s vrzáním spojkového pedálu? Mám Fabii v kombíku cca měsíc (výroba 16/1/2016). Dělá to, pokud je venku teplota cca nad 18 stupňů .... vždy když sešlápnu spojku, je to jako by šla guma o gumu, takové zvláštní vrznutí, nicméně dost hlasitý ... botou to není, zkoušel jsem i na boso ....

TREBA MENIT SPOJKOVY PEDAL. Je na to TPI. Tak sup sup do servisu. Nemate za co ;-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Reeshanku děkuji za radu, bylo to tak, vyškubnuto a oblepeno těsnící molitanovou páskou a je konečně klid,ale zjistil jsem, že ted v tomto počasí mi začaly vrzat všechny 4 výdechy od topení, stačí s nimi jen zahýbat a začnou vrzat, máte s tím někdo zkušenost, zkoušel jsem tam nastříkat silikonový olej, ale myslím, že to bude jen na chvilku a asi tam nebude možné nějaké podlepení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...