Přejít na obsah

Pazvuky - klepání, drnčení, vrzání, bouchání


Reesha

Doporučené příspěvky

Taky mne něco hrkalo a vrzalo v oblasti B-sloupku, odstranili to v rámci reklamace v ŠA promazáním pantu a nastavením dveří. Od té doby naštěstí klid. Dále mi drnčeli "trojúhelníky" na bocích palubní desky, to vyřešilo vypodložení hubkou na nádobí (toto v ŠA nebili schopni odstranit). Ale poslední dobou mám pocit, že se něco ozývá ze zadních dveří.

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne tiez nieco vrzga za B stlpikom, najprv som si myslel, ze za to mozu folie, ktore mi robili a zle tam nieco zle upevnili, ale po precitani tohto vlakna som zistil ze s tym mate viaceri problem, takze dnes idem oblepovat aj ja a uvidim ci to pomoze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, vasnivykolista napsal:

mě skoro od nového auta taky klepe po nerovnostech něco za mým levým uchem ..ozývá se to od zadních dveří..je to takový kovový zvuk jak kdyby něco hrkalo..pás ve sloupku to asi nebude ..něco jako kdyby vevnitř ve dveřích..budu asi muset zajet do servisu

tebe tam zabudli vo dverach urcite neaku pistaciu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Sedačky jsou šmejd od výroby (stejně jako zbytek). Já mám v autě druhý nový komplet a vrže po 2000 km stejně. Nejprve to zkoušeli opravit - každou sedačku 3x. U toho stihli zničit kupu věcí v interiéru.

 

Nejúčinější oprava byla aplikace TPI z Roomstera na přihnutí nějaké výztuhy. Bohužel po tomto zásahu začala vrzat sedačka jako komplet a už to nedokázali odstranit.. Nakonec tedy komplet výměna. Mimo jiné na žádost Škodovky zkoušeli různé vycpávky, aplikaci nějakého přípravku na kovový rám apod. Vše k ničemu a pomohlo max na pár dní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 27. 4. 2018 na 22:35, Lancelot napsal:

 

To si teď nějak neuvědomuji, ale dělá to při pohybu dopředu a dozadu na sedačce.

Ve středu se na to zaměřím.

 

Zdá se mi že to jde spíše z opěradla a ještě mám pocit, že se opěradlo samo sklápí dozadu, protože když do toho po týdnu sednu tak nevidím správně ve vnitřím zrcátku. A zatím pokaždé jsem opěradlo zvedal. Autem jezdím jen sám. Pravda střídám 4 auta, tak to může být jen pocit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj snad to někomu pomůže.

Hned po převzetí po prohlídce sem měl dojem zemi něco chrastí v pravých dveřích ve predu nebo v kastlíku hned na to dovolena tak sem to neresil. A ted sem náhodou přišel na to že když zaklepu na chladící  stěnu nebo právě kolo nebo pravý blatník, nebo spodní kryt motoru tak se to ozve. Objevil jsem špatně nasazenou pravou část spodního krytu motoru jak se tam potřeboval dostat pro olej filtr. Nakonec byl problem u pravého kola. V horní části stabilizátoru je šroub který spojoval plast podběhu kola  a spodního krytu. Ten byl úplně venku. Matku sem povolil zacvaknul  ten plat který plasty spojoval a šroub našroubovat a je klid. Ale projevovalo se to jako ve dveřích nebo kastlíku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to dělá u řidičových dveří, tak to se musím mrknout pod auto. Ale mě to nejspíš dělají i dveře samotný při kroucení karoserie na kočičícj hlavách. Potom i zadní plato klepe. 

Ty dveře mě odmítli s tím že mám poškrábanou gumu od škrabky na led kolem okýnka a že by to Škodovka považovala za mou manipulaci s těsněním a tím by reklamaci neuznala a nabídli mě výměnu gumy za 5000 i více :D A to možná stačí seřídit sklon dveří, protože mě rožek těsnění u dveří odírá ten černý lesklý plast na B sloupku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj mám najeto 5200 při každém startu,  když se rozjíždím kolem 2000 otáček něco cvakne kolem volantu pod volantem s balubovky.  Pak už vše vpohode až se zase nastartuje se to opakuje někdy to de slyšet víc někdy méně.  Dělá to někomu.  Mám F3 81 KW Rok 12/2017 STYLE děkuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, měl bych na Vás dotaz. Vlastním Fabii III rv. 2016, 1.2 tsi 81kw, provedení MC, momentálně najeto 23 tis km, to jen na úvod. Při první garanční prohlídce okolo 15 tis km jsem auto dal do místního AS přes známého, který tam má zase jiného známého a poprosil ho, jestli by mi tam někdo od nich nemohl aktivovat funkci corner a poctivě na autě vše vyměnit. Na tajňačku mi tam aktivovali to přisvícení mlhovek do zatáčky

 provedli klasickou prohlídku s výměnou oleje, filtrů. Od chvíle, co jsem si vozítko od něj převzal, tak jsem začal pozorovat nějaké cvakání, které vychází z místa spínače světel. Různě jsem to zkoumal a zjistil, že se tam poblíž nacházejí nějaké relátka u pojistkové skříně a to cvakání je hodně podobné například cvaknutí relé stěračů. Příjde mi, že je to závislé na otáčkách motoru, protože to cvaknutí sepne v cca 2 tis otáčkách, ať už plyn přidávám nebo brzdím, prostě jak to sjede k 2 tis otáčkám, tak to cvakne. Asi dva měsíce v kuse mě to žralo nervy a pak ze dne na den to přestalo a byl klid až do teď, kdy to zase začalo. Nevíte někdo, co by to mohlo dělat? Od té doby již mám díky členům fóra v autě dokódované i jiné funkce a do servisu se mi s cvakáním zatím jezdit nechce, potřebuju denně auto. Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Neví někdo jak vyndat tenhle plast? V AS mi tvrdí že to vyndat nejde, ale když koukám dovnitř tak jsou tam zobacky, ale jak to bez poškození vyndat... ? něco mi na té strašně rezonuje, a když ho primacknu, tak to přestane. Ale mám pocit že to přestane i při zmáčknutí palubky okolo. Nesetkal jste se s tím někdo? Dělá to hlavně na nerovnostech.

9DCD308E-8904-4DA8-B975-6AB3439D27AF.jpeg

Editováno: , autor: Znedlob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...