Heini 211 Vloženo Pondělí v 09:50 Přesně tak, za levým uchem. Už jsem vyndal vše ze dveří a vždy když to klepe, tak zkroutím ruku dozadu a snažím se pohmatem přijít na to, co to je. Už jsem kvůli tomu jednou málem skončil v místním potůčku. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Martab 244 Vloženo Pondělí v 09:53 (upraveno ) Taky mne něco hrkalo a vrzalo v oblasti B-sloupku, odstranili to v rámci reklamace v ŠA promazáním pantu a nastavením dveří. Od té doby naštěstí klid. Dále mi drnčeli "trojúhelníky" na bocích palubní desky, to vyřešilo vypodložení hubkou na nádobí (toto v ŠA nebili schopni odstranit). Ale poslední dobou mám pocit, že se něco ozývá ze zadních dveří. Editováno Pondělí v 09:54 na Martab Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
elkanera 8 Vloženo Pondělí v 10:03 Taky mi to bouchalo za hlavou. Obmotal jsem očka zámků elektrikářskou páskou a je klid. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
hubyk 70 Vloženo Pondělí v 13:25 mne tiez nieco vrzga za B stlpikom, najprv som si myslel, ze za to mozu folie, ktore mi robili a zle tam nieco zle upevnili, ale po precitani tohto vlakna som zistil ze s tym mate viaceri problem, takze dnes idem oblepovat aj ja a uvidim ci to pomoze Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
wirer 1 732 Vloženo Pondělí v 13:36 skontrolujte si vonkajší B-stĺpik. mám od tesnenia predných dverí vyšúchané miesta tuším na oboch stranách Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
ronskispeed 110 Vloženo Pondělí v 17:35 před 9 hodinami, vasnivykolista napsal: mě skoro od nového auta taky klepe po nerovnostech něco za mým levým uchem ..ozývá se to od zadních dveří..je to takový kovový zvuk jak kdyby něco hrkalo..pás ve sloupku to asi nebude ..něco jako kdyby vevnitř ve dveřích..budu asi muset zajet do servisu tebe tam zabudli vo dverach urcite neaku pistaciu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky