Přejít na obsah

Jarní sraz 2016


KubinoS

Doporučené příspěvky

Já jsem teda nebyla až tak zasvěcená, co se na FB stalo. Nebyla jsem celý den na netu a večer, když jsem dorazila domů jsem měla 80 upozornění a zpráv... Někteří mě však pak zasvětili, co se stalo... 

 

Jen opravdu jezdit na stejná místa si asi rozmyslím, jestli na sraz jezdit... 

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale já nikoho nezatracuju, jen říkám že pár jedinců tam fnukalo a nakonec se to rozume vyřešilo, takže pohoda, někteří mě tam včera docela překvapili, ale mluvím o cca 3 až 4 lidech, je tam spousta fajn typů, co jsou i tu a jde o auta ne o místo narození. Prostě až se dohodne sraz,tak se tam dá echo a kdo bude chtít pojede, když udelaj oni sraz, tak se taky třeba pojedu mrknout, může bejt klidně x srazu, ale naše jsou jen 2 a ty jsou už léta zabehle.

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No cely vcerejsek jsem odstartoval ja, kdyz jsem si na FB u ankety "Kam se pojede priste?" dovolil poznamenat, ze by se to melo resit tady na foru, jelikoz jsou to srazy poradane lidmi tady z fora.  

 

A jelikoz tradicne ma spousta lidi problem pochopit psany text, spustila se mela :kol-32:

 

No nevim, ale za 2 mesice, co jsem clenem te FB skupiny, jsem byl jiz 3x poslan do p*ci, kdyz jsem si dovolil s nekym nesouhlasit....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych ráda místo změnila. Nejde o to, že by se mi tam nelíbilo, ale cestu na Brno už znám nazpaměť a ráda se podívám i někde jinde, kde se jen tak třeba nedostanu :) 

Takže jsem pro, aby se třeba Kuba spojil s Milanem a uspořádali sraz kolem Prahy. 

Pokusím se si hned nějak zajistit v práci volno, jelikož s tím volnem to teď budu mít horší. Ale snad mi vyhoví a bude to ok :)

 

Supe pro tebe mám jedno překvapení, ale to až posléze :) S mamkou jsme včera něco vymyslely, tak se můžeš těšit na tvé přání, o které jsi mě žádal ;)

 

Tímto se hlásím já, Charlie a Bedruna ;)

 

 

Jinak ještě když jsem byla na mém prvním sraze Vranov 2012, tak se v sobotu večer u pinpongového stolu s jídlem z KFC od Jardy, domluvilo že se srazy budou střídat na různých místech a občas se vrátí tam, kde už to známe, aby jsme se s těmi našimi Superb auty podívali i jinam. Vzpomněli jsme si na to doma všichni. Pak tedy vzniklo na Šumavě to, že taťka se s Miškem vsadil, že uspořádá sraz na SK a stalo se. 

Nezlobte se, ale opravdu bych byla za to, aby jsme nejezdili na stejné místa po sobě. Na Bystřičku se taky jeli ob sraz. ;)

 

Barčo už dost prosím.Této debaty bylo na FB až až.Nech to na pořadateli.Dal tu na výběr a tím myslím dal jasně najevo,že není proti.Tak ho nechme pracovat a hlavně tu netahejme obdobné debaty z Fb.

Díky

Editováno: , autor: vick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já se k tématu klidně ještě vrátím. To, že nemám FB (a nikdy mít nebudu) je věc jiná, ale odjakživa se řešili srazy tady a u  toho by se mělo zůstat ne?

Něco řešíte tady, něco na FB a je v tom takový zbytečný guláš, že už nevím, která bije.

Jednou jsme na skodahome.cz, tak sem nepleťte nějaký "ksichtoknihy"

A nejen, že v tom děláte guláš, ale FB je hrozný vir a mohlo by se stát, že na sraz přijede třeba tisíc lidí, mohlo by tam být spoustu čumilů, kazičů, ožralů, prostě sebranka. A o takový sraz já vůbec nestojím. Myslím, že podzimní sraz byl co se týká počtu až až, nastěští s normálními lidmi. Vytíženost kempu byla akorát.

Já říkám narovinu, že pokud se bude organizovat přes ksichtoknihu, tak nejedu.

A kdo se mnou souhlasí, můžeme si udělat sraz svůj a to tak že se to domluví jen a jen tady, jak to bylo zvykem dříve, prostě pohoda jako na Bystřičce nebo Šumavě

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hanz neboj se nic tyhle srazy budou stále dál pokračovat jak jim bylo zvykem :-) Takže jet musíš :-) Kdo by mi vždycky hudbou provětral ušní bubínky?  Akorát teď se to dalo na FB jako pozvání přes forum a na FB to pochopili uplně špatně.Takže už ať je Květen a uvidíme se na srazu :-)

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak.Neboj nic sokolíku.Kdo chce jet ten si tady cestu najde a finito.Útoků jsem četl habaděj a taky jsem to raději opustil.Na fb už jen hraju hry na odreagování,popřípadě tam diskutuju s pár lidma na chatu.

Moudra posbírám tady pokud bude třeba a jinak pohoda.Zrovna jsem to dnes počítal s klukama a Bítov byl můj 12tý vícedenní sraz pořádaný superb klubem tady z fóra.Jsem už inventář :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice se to netýka uplně tématu, ale rád bych aby to co se tu řeší tu taky zůstalo. Ohledně srazu by to mělo platit dvojnásob. Možná přijdeme o nějaké nováčky, ale pokud by to šlo takovou exponenciálou jako dote´D 20 - 35 - 50 tak je to myslím akorát na úkor kvality srazu. Nedovedu si představit to dělat takovým kamarádskym způsobem jako je naším zvykem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chvíli jsem nebyl na internetu a nestačím se divit, co mi to dalo za práci vše na FB přečíst... :kol-33: Ale už se k tomu nebudu vracet. Jsem pro Nemův návrh, Bítov byl super, určitě se tam rád vrátím, ale podle mě je dobré střídat místa. Pokud budeš chtít Nemo pomoci se srazem, tak mi napiš. Jinak s Luckou určitě jedeme na jakýkoli sraz, ať je to kdekoliv. Co dát ještě jednou anketu s Nemovým návrhem a s kempem Bítov?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapáci řeknu svůj poznatek z mnoha srazů,kterých jsem se účastnil.

Je fuk kde to bude,ale dle mého zapomeňme na nějaké exkurze a podobné věci.To se už v minulosti dělalo a celkem se to neosvědčilo.Hned řeknu proč.Společná vyjížďka + oběd sami víte kolik zabere času a teď nemyslím extrém alá Bazaly letos.Můžeme si naplánovat časy jaké chceme a nikdy to neklapne přesně. ( tím i reaguju na to,že jsem někde četl,že sraz postrádal pevně dané časy a bylo to chaotické)

Kolikrát se už jasně napsalo,že vyjížďka bude v tolik a tolik a nikdy se na čas nevyjelo.Stejně tak,že sraz posledních příchozích bude v tolik a tolik.To se prostě ovlivnit nedá.

Další věcí,která hovoří proti exkurzím je ta,že po obědě se jede nakupovat na večer.Ani toto nejde nijak časově nařídit a omezit.Prostě dle mého,Aby se mohlo něco podnikat tak by sraz musel být delší než jen prakticky sobota + neděle.

Ke konkrétnímu nápadu MIlana:

letiště super ok,ale co psi?Co malé děti?Co případná záloha?Budeš riskovat a vemeš to na sebe?Doposud s tím není zkušenost,protože se nikdy po nikom žádná záloha nechtěla a i takto jsme srazy vybírali.A neumím si představit,že ti každý posílá nějaký obnos.To je mylná představa.

 

Shrnu to jednou větou.Dle mého chceme hodně zábavy ke které, ale nekoresponduje množství času,který na to máme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vick: Diky za konstruktivni kritiku! Zejmena ta druha cast. To jsem v mych "vypoctech" vskutku prehledl.

 

K presunum:

Vick ma urcite pravdu, ze vpodstate behem hlavniho dne srazu se toho diky znacnemu zdrzeni pri presunech moc nikdy nestihne. A z tohohle kempu na Letiste je to podle mapy s vynechanim placeneho useku okruhu "normalne" 50 minut jizdy, coz samozrejme nedame. Tady predkladam trasu, jakou bysme jeli:

 

http://mapy.cz/s/llrU

 

Za nejotravnejsi povazuji vyznacene napojeni na Karlovarskou ul., coz je relativne rusna svetelna krizovatka (kus po okruhu ne neplaceny usek). Nicmene cela akce by probehla v sobotu, coz je vpodstate pro prujezd Prahou idealni den. Takze cekam jen malo ostatni dopravy.

 

V cem vidim kouzlo celeho planu a proc si myslim, ze by nam to mohlo casove vyjit je to, ze po prijezdu na misto uz se dal nikam nepresouvame autem. Prijede se na strechu obchodniho domu a cely program je na miste a uz se nikam nejezdi. Tj. z parkoviste je pesky presun na Terminal 3, kde je primo uvnitr zminena jidelna/restaurace a primo odtamtud zacinaji i exkurze. Po skonceni je pesi presun zpet do obchodniho domu, kde je mozne nakoupit a pak k autum a odjezd do kempu vpodstate stejnou trasou.

 

K objednavce exkurze:

Ano, bude komplikovane to domluvit a i proto se mi to nechce poradat samotnemu. Ale mam nejake moznosti se tam domluvit a podle me to za pokus stoji. Prave kdyby se to nepodarilo kloudne dohodnout, psal jsem o nahradnich lokalitach jako Karlstejn atp. Ostatne za zeptani nic nedam. Do haje me muzou poslat vzdycky :-)

 

Zvirata a deti:

To asi hlavni kamen urazu. Velmi male deti muzou byt problem. Exkuze se poradaji i pro skolky atp., ale muzeme s tim narazit. Zvirata jsou ale problem urcite. Na to momentalne nemam reseni.

 

Take je mozne, ze bysme nakonec v sobotu udelali jenom klasickou nahradni vyjizdku a letistni exkurze by potencionalne mohla zustat jako volitelny program pro lidi, kteri by prijeli treba ve ctvrtek nebo patek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...