Přejít na obsah

Jarní sraz 2016


KubinoS

Doporučené příspěvky

Chlapi ale oni to vazne privolali, sice mi ukazoval vodičovú stranu ked ma zastavili ze nesvieti... paradoxne odisla ta druha prednedávnom tak som si na nich spomenul a zanadával ze ma začarovali... :kol-46:  menil som v páru za osramy 4300, vymenil som to aj bez sundavania naraznika co je u mna fakt pokrok :kol-34: na zraz sa tesim ako vzdy, dufam ze tento rok man nezastavia cez spanilu jazdu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj moja dovolenka sa kryje s dátumom dovolenky a jediné by som mohol prísť v nedeľu ale nedeľa je už odchodna každý ide domov cize by som šiel zbytočne ... :( a ani neprídem pozrieť na Vrbickovu svadbu .... :( keď uz sa nám stane polo prešovčan

Editováno: , autor: michal2009
vymazán duplicitní příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátele, co se týče změny termínu tak s tím nesouhlasím. Sice se nehlasovalo, ale už to bylo sděleno půl roku dopředu a spousty lidí s tím počítá. Vždy se někdo najde kdo v tom nebo jiném termínu nemůže. Tím bych úpravu termínu uzavřel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechci měnit termín, jen říkám, že další sraz by neměl být výplodem jednotlivce... tj že si někdo řekne že udělá sraz tady a v tenhle termín, ale přednést návrh na termín a místo a poradit se s ostatníma... pokud to takhle bude i s dalším srazem, zabírám si místo organizátora a rovnou říkám, že podzimní sraz je v praze 6.-9. října ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrbíčku, ano máš pravdu, ujal jsem se toho čistě z vlastní iniciativy, protože jste to Vy ostatní účastníci nechávali pořád na těch stejných členech. A, ano je to jen a jen můj výplod  a já se za něj nestydím. 

Tvému komentaři s návrhy na místo a termín uplně nerozumím. Teda rozumím ale nerozumí proč to píšeš.

Jarní sraz se koná vždy v květnu a to je interval 4 týdnu resp. víkendu, když dám na výběr, tak 1. termín se nebude hodit 9 lidem a 2. termín 8 atd. Navíc se to řeší půl roku dopředu. 

Co s tím?  Každý bude chtít svůj hlasovaný termín. Komu se zavděčit. 

S místem srazu je samozřejmě trošku jinak, jelikož jsem z jižní moravy, logicky nebudu organizovat sraz v Čechách nebo na Slovensku.

Konkrétně od tebe nedošel jediný návrh. tak proč tady píšeš takové řeči.

 

Víš co umí všichni lidé nejlíp, kritizovat jiné, a sami nic nevymýšlet a tím pádem nic nedělat!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s místem srazu problém nemám, i když z tvojeho přístupu a komentáře by to pak mohlo vypadat, že si každej uděláme svůj malej sraz za barákem se sousedem jenom proto, abychom nemuseli nikam jezdit co ? ode mě žádnej návrh nepřišel protože když už jsem se chtěl přihlásit na sraz, datum bylo daný a pro mě zapovězený, nevidim teda důvod proto, abych něco navrhoval... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To přece není o dohadech Supe.To je trapárna.Jen proto,že se někomu nehodí termín tak tu plive po dalších?Sorry,ale v minulosti se takové kraviny neřešily.Kdo mohl ten jel a kdo ne tak ne.Rozhodně se nikdy nestalo,aby se někdo nasral a nebo se vytočil že je sraz jak on nemůže.

To není útok na Vrbíčka to je spíš konstatování proti Baruně.protože Barčo ruku na srdce.Ty v okamžiku kdy se ti to nehodí tak děláš vše proto abys to tu rozvrátila.Není to tak dávno,co tys dělala humbuk na FB a různá trapná gesta o tom,že je třeba někde něco smazat a další kokotiny.

Pak jste se tam dohodli,že si budete dělat své srazy a že zdejší členové jsou snad něco víc než vy.Opět nesmysl.No a teď mám dojem,že ti to na FB už moc nejde,respektive,že jsou vyčerpána témata tak opět se diskuze přesouvá tady.

Znovu podotýkám a zlob se na mě nebo ne,ale svět se netočí pouze kolem tebe.A měnit termín jen proto,že nějaká Barča nemůže tak to sorry,ale ani omylem.V pořádku chcete další sraz prosím.Možná by bylo ještě dobré napsat,že komu se nehodí ani váš termín tak že by mohl udělat třetí sraz a čtvrtý atd atd.

 

Jen mě zaráží,že nedáváte hlasovat o termínech.Je pevně daný?proč teda jste někteří útočili na Kubina,že dal pevný termín?Že by dvojí metr Barčo?Nebo je to jen o tom,že prostě nemůžeš být jedním zadkem na dvou židlích a proto děláš to co děláš?

 

Ty jsi ta kdo tady rozvrací lidi.Nechtěl jsem to napsat tak na přímo,ale už si neberu servítky.Dokud ty jsi nestrkala do všeho prsty tak byl klid a pořádek a lidi se vždy dohodli.od dob co ses jmenovala nějakým guru nebo nevím jak to jinak napsat to jde od deseti k pěti.

 

Prosím beru to,je to vaše volba a můžete si dělat co chcete a nemám právo něco přikazovat,ale jako dlouholetý člen zdejšího fóra zde můžu napsat své postřehy a věřte mi nebo ne,ale začíná to být fraška.

Toť pouze můj názor.

Víta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...