Přejít na obsah

Jarní sraz 2016


KubinoS

Doporučené příspěvky

Honzo, to už nezměníš, prostě jsem to já, co rozděluje lidi :) 

Já ti jen děkují, že jsi dal možnost se vidět i těm, co nemohou v květnu :) A že nás je.
Ale příště si to dáme soukromě a ne veřejně ve vlákně, abych zase nerozdělovala lidi a nedělal frašku :)

 

Víťo, myslet je hovno vědět. Promiň, ale je to tak. 

Témata mi nedocházejí, jen jsem pracovně hodně vytížená.
Když mě Sup poprosil o sraz druhý, tak jsem přesně věděla, že se do mě obujete, tak šup, podejte si mě ještě více... 

Je mi to jedno :) 

 

Ať Vám na sraze výjde počasí a fajně se pobavíte ;) 

Tímto v tomhle vlákně končím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani a baby naco tu riesime hovadiny. Ved dalsi zraz by bol o chvilu na jesen a este ma byt aj ten na fb. Ja tiez mam vela prace, nestiham to sledovat. Zacinam stavat dom ale za starou partou sa chcem zastavit a tak nejako stym ratam. Len mi je smutno ze sa tu zaciname triestit a hasterit, nejako to nechapem... Ked mi termin nevyhovie tak bohuzial nepridem. Ale nebudem sa navazat do organizatora a podobne. Ja pridem hocikde a nemam ziaden problem s nikym tu, naopak tesim sa na Vas vsetkych.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď dotaz z mé strany - můžeš mi racionálně vysvětlit, proč zakladáš zbytečný téma za účelem rozhození jiných členů fóra a pak si jestě neodpustíš poznamku "sociální experiment proběhl, prosím o smazání?"

Nějaký žabomyší války mě nezajímají. Na foru je 85 tis registrovaných uživatelů. Kdyby se tak chovali všichni, máš představu, jak by to tu vypadalo?

Téma zamknu. Zrovna od tebe bych nic podobnýho nečekal..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...jasné, že je to myslené v dobrom...
Pozrite, vždy sa nájde nejaká citlivka, ktorá to nepochopí, a potom (ku podivu všem) reaguje prehnane, hystericky, ba niekedy až útočne.

Nevidím ani náznak dôvodu, prečo by tu niekto úmyselne "kalil vodu"....a Bára už duplom!

Viem, že sú tu jedinci, ktorí pre organizovanie NÁŠHO zrazu vynaložia kopec síl, a svojho voľného času,len preto, aby sme sa kultúrne stretli, ale netreba byť precitlivelý, a sťahovačný...

Samozrejme, že zamrzia kritické slová, keď sa človek tak snaží, ale treba sa na to pozrieť aj s iných strán....a nebrať to ako nevďačnú kritiku, ale len ďaľší NEZÁVäZNÝ uhol pohľadu, možnosť, prosbu.

Ľudia sa spýtali na iný termín??? No a čo....prosba...nie nátlak.

Veď, keď sa nedá, alebo je prioritou stabilita termínu tak pohoda....netreba tu hneď na seba útočiť... Logické argumenty v prospech väčšiny tu v pohode pochopí každý, čo má IQ vyššie, jak je izbová teplota.

Treba si uvedomiť, že sa tu prezentujeme akí sme....tak sa snažte reagovať tak, aby ste sa pred dotyčnou osobou nemuseli cítiť trapne pri osobnom stretnutí...

Sme tu parta, čo má spoločný koníček, tak by bolo vhodné, aby sme k sebe pristupovali v debatách konštruktívne, a s nadhľadom.

Obľúbil som si to tu, tak si tu nehľadkajte klávesnícové ego, a buďte  k sebe ústretoví, a chápaví...

Verím, že keď už sme fyzicky dospelí jedinci, tak sa tak budeme správať aj virtuálne.
Teším sa na vás, ak sa mi podarí doraziť......kamkoľvek.
Mier.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hosi koukam ze vam tady emoce prerustaji pres hlavu, pokud jsem se tady nekoho dotkl nebo urazil jeho ego, omlouvam se, rozhodne to nebyl umysl. Jen jsem chtel vyjadrit svuj nazor, ze by se srazy mely organizovat ve vicero lidech a domluvit se na kompromisu jak v datumu, tak v miste. nevidim duvod proc bychom se pak tady meli urazet a napadat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak malé info ohledně ubytování, jednání s pí. v plném proudu. Máme zarezervovamý jeden komplex 14bungalovů pro celkem 53lidí. Budeme všichni u sebe a to včetně našich aut. ohniště je k dispozici, a když prší tak je také se kam schovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Kubo a na nás jsi zapomněl, nevadí. Já tady nebyl od srazu a čumím jak čap do rury, takže omluvte mě. Synci co to je to FB toje jakasi sesterská společnost to eště nemám a možná ani nebudu mět bo nemám čas i na vás, pravěké kamarady a zas dlouho tu nebudu bo nemám čas furt hledět toho klebetařa. Supaci co mate na mě numero tak pošlete holuba, ale jen od 18hod do 6 hod mam otočený den a noc, takže žiju jak netopýr. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...