Přejít na obsah

Jarní sraz 2016


KubinoS

Doporučené příspěvky

Sraz parádní a vyčerpávající :) Ale konečně taky vyšlo počasí a ne jako vždy. Kubovi díky za hlavní organizaci skrz ubytování, sme čučel že na těch kartičkách bylo dokonce i jméno a spz auta :)

Spanilka co jsem plánoval mohla být klidně i delší, osobně projížďky dědinama mě moc bavily, ale v takovém počtu aut so to moc nedá aby jsme se nepotrhali. Byl jsem na drátě s klukama co byli na konci a když já vyjížděl z dědiny tak Luba mi říkal že tam ještě ani není :D Sprinty na letišti, to byl asi prvně nějaký adrenalinový zážitek na sraze, ale dobré, sme si porovnali jak ty naše kárky vůbec jedou :D

Banda suprová, i novačci byli super takže o dobrou náladu nebyla nouze. Tak snad se toho brzo někdo ujme a může se naplánovat další sraz a já si zaškrtnout dovolenou v práci a pak se už jen těšit a do dalšího srazu na autě poladit pár věcí.

Mám taky nějaké fotky, ty se pokusím během večer sem nějaké nahrát.

 

A na závěr, děkuji že jsem díky tomuto autu poznal takovou bandu, je to paráda a stojí to za to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som rád že sa vám video páči.Vzhľadom na to že nikto nevedel vopred že sa tam budem motať v kolóne a predbiehať prípadne sa nechať predchádzať to nakoniec celkom dobre vyšlo.Otestoval som že pri 130km/h ešte kamera neuletí zo strechy ale zistil som že sa trochu chveje držiak pri volnobežných otáčkach tak to budem musieť vylepšiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Kubinos: Nebudu se tu veřejně vyjadřovat. Ale nepřijela jsem na sraz, ale za rodičema a vzít mamku do Mikulova na výlet. Původní plán byl nechat auto venku před kempem, ale nakonec jsme jej vzali dovnitř. Tak se omlouvám, že jsme asi něco narušili. 

 

Jinak po shlédnutí všech fotek a videi, měli jste krásný sraz ;) A Filip to pěkně vše připravil, aby sobota proběhla, jak proběhla, paráda ;) 

 

Mějte se krásně a snad na podzim se uvidíme všichni a co sme si to sme si a nebude už to nikdo vytahovat. ;) 

 

Ahoooj druhá černá ovce :D:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, video dalo srazu úplně jiný rozměr. Příště by to chtělo třeba ještě dron, ale to už by jsme chtěli moc :)

 

Btw, tak co už se někdo chytá zářijového srazu? Teď je doma mezi srazy krátká tak by jsme neměli nechat nic náhodě. Nebo by jsme mohli třeba zatím vybrat datum, aby jsme si mohli náhlásit dovolený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...