Přejít na obsah

Demontaz A stlpiku


Patrik1971

Doporučené příspěvky

Jemne hornu cast odchylit spod dveroveho tesnenia a povytiahnut kovovu sponu,ktora drzi v hornej a strednej casti.Dalej je stlpik v karoserie uchyteny takymi vodiacimi trnmi z plastu/su sucastou samotneho obkladu stlpika A.Prilis netahat,nekrutit,pozor na poskodenie hlavoveho airbagu,ktory tam ma ukoncenie.Potom cely stlpik A povytiahnut spoza palubovky jemny kyvanim.Montaz presne opacne.Zacat zasunutim za palubovku,nasmerovat vodiace trny do dier a jemny poklepom dotlacit stlpik na svoje miesto.Ide to kvoli tym kovovym sponam zo znacnym odporom,ale aspon ozaj dobre drzi.

DSC01301.JPGDSC01298.JPGDSC01299.JPGDSC01300.JPGDSC01302.JPG

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde si koupil ten sloupek... A kolik stál... Mi hned na novém autě sundávali strechovicu, něco tam mlátilo ty sloupky asi roztahli jak je sundávali... Vpravo jsem to už jednou podlepoval ale už to vrže zas... Přijde mi že každá další demontáž už to jen zhorší..

Editováno: , autor: marek_proksa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No spíš si myslím že je jakoby trocha roztahly, tím pádem širší a úplně přesně nesedí... Ono je na něm zvenku vidět že je jakoby prelomeny... Doufam že tam bude ta pěna... Přesně tam jsem to podlepoval, tam to hrkalo...chvíli byl klid... Tys ho proč nakonec měnil?a díky jinak...

Editováno: , autor: marek_proksa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...