Přejít na obsah

Bouračky


Jan R.

Doporučené příspěvky

Pod dno kufru ses díval, jsou plechy kolem rezervy rovné? Pokud ano, mohlo by to dopadnout dobře, pokud jsou "pokrčené", tak to bude minimálně pro pojišťovku ekonomická totálka. Geometrie náprav bude dle mého OK, to už by musel být hodně silný náraz, aby se pohlo uložení nápravy nebo tlumičů, jsou od nárazníku a výztuhy docela daleko. Takže bude záležet, jak bude vypadat zadní čelo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovnitr jsme koukali, plechy vypadaji ok. Zda se, ze se tam nic nepohnulo, aspon na prvni pohled. Uz jsem objednany do servisu za 10 dni, tak se uvidi. Podle zaznamu z kamery byl naraz v 46kmh, takze to nejspis pobral naraznik a castecne ty 5 dvere... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No neviem.. podľa tej fotky je škoda minimálna na takú rýchlosť... u mňa bol náraz v menšej rýchlosti a zvonku tá škoda vyzerala omnoho horšie.. aj z vnútra. Ale možno aj preto, že som v čase nárazu stál na brzde.

https://forum.skodahome.cz/topic/137704-fabia-combi-style-12tsi-81kw-brmov-strieborn%C3%BD-%C5%A1%C3%ADp/?do=findComment&comment=2420117

Samozrejme sa menilo aj zadné čelo a aj mi auto narovnávali. Bolo to bez totálky - no mal som podstatne menej kilometrov. Cena opravy bola 3400€. Inak, akurát včera sa mi ozvala poisťovňa, že mi vrátia spoluúčasť... asi sa im konečne po 10 mesiacoch podarilo vymôcť peniaze z macedónskej poisťovne. :)

 

Hlavne, že sa nikomu nič nestalo.. držím palce!

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V 21. 11. 2020 na 20:07, LukášCBR napsal:

Rapid Spaceback po čelním střetu s protijedoucím vozem. Rychlost u obou účastníků odhadnuta na 100km/h. Oba řidiči bohužel na místě mrtví. 
 

404DDAFD-C48C-40AE-8843-90719756C674.jpeg

53506312-A4D6-4DE7-9C49-796280E735B3.jpeg

Bohužel, lidi na toto doplácej cenou nejvyšší....

Alenpozitivní je, že auto bude brzy jako nové. Co jako nové, jako zánovní si ho koupí nový majitel. Auta jsou nesmrtelná. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...