Přejít na obsah

zarosene / zamlzene predni svetla


vavrorr

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Hamba Skodovke ze nedokazu ani svetlo vyrobit bez toho aby sa rosilo a este vecsia hamba ze ako sa k tomu stavaju zevraj kym nesu kvapky tak je to v poriadku. Toto je asi moja posledna skoda. Dva tyzdne svieti slnko a neprsi a dnes pozeram a uz zarosena hmlovka. Podla mna je to nebezpecne lebo zarosene svetlo menej svieti a tym padom sofer horsie vidi. V pondelok im do skodovky odvezem auto a chcem nahradne a dam im na odstranenie vyrobnej vady 30 dni v opacnom pripade vracam embecku.

post-79173-0-98009400-1446758252_thumb.j

Editováno: , autor: vavrorr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pocit, že to drobné zamlžení po pravém okraji mlhovky nějak zvlášť změní průchod světla, zvlášť když je to v místě, kudy světlo patrně vůbec nejde podle toho, kde je samotná parabola? Já teda ne a pokud tam naběhneš s tímto přístupem, tak se ti všichni akorát vysmějou. Už vidím, jak s tebou někde kvůli tomuto vyjednává vrácení auta :kol-98:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne svetla som uz mal zarosene do 1/3. A to ked do navodu napisu ze sem tam zdochne motor a ze je to normalne tak tomu ovecky uveria ??? Ja som sa s tymto nestretol na ziadnom inom aute a to som ich mal dost. A kupoval som nove auto a nie niaku vytahanu jazdenku tak by aspon svetla sa nemali rosit ved to sa nerosia ani na korejcoch. Aj na tom spracovani interieru vidno ze dost setrili. S autom som viac menej spokojny len ma zarazilo to ze o tom vedia a nic s tym nerobia a este aj do manualu napisu ze je to normalne. Potom ostatne auta ktorym sa to nerosi su nenormalne  ci co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to dnes každý všetko vyháda a vysúdi a pritom tomu nič nie je , za určitých podmienok sa rosia svetlá na všetkých autách a je to normálne  , pokiaľ nie sú kvapky a nie je to tam fakt stále tak by som to neriešil ... čo čakáte ? všade sú len ledky , bixenony a podobne , hold ten kondenz tam vždy bude a keď tam nie je žiarovka tak sa len tak nevysuší ... máte štyri roky záruky tak treba posledovať a počkať ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normalne to nie je. Bol som dnes za kamosom primacim a garancnym technikom a ten sa chyta za hlavu koly tym svetlam. Ze ppvedal ze jednemu zakaznikovi chceli policajti zobrat technicak a povedal ze mali na to pravo a ze zo zarasenym svetlom nemusite ani cez stk prejist. Tak co je potom normalne??? Pobedal ze mam pockat ale v skodovke to budu musiet zacat riesit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...