Přejít na obsah

zarosene / zamlzene predni svetla


vavrorr

Doporučené příspěvky

Ale tohle uz opravdu vypada na nejakou vyrobni vadu kusu, bud nekdo nekde zapomnel nejake tesneni a nebo je spatny odvetravaci kanalek ci neco podobneho, ta mura neni uplne nejmensiho vzrustu ;)

Tohle bych jim ale opravdu na hlavu hodil ;)

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moja skúsenosť:

 

 

 

nejaký "slepec" mi v lete pred činžiakom škrkol predný nárazník, tak som to dal spraviť v servise a až tu som si všimol, po cca 1,5r, čo mám tento gepel /inak to auto nazvať ani nemôžem/, že mám v svetle muchu ako hovädo, už bola vysušená, úplne v rohu svetlometu. Riaditeľ predajne mi povedal, že by mi to ako reklamáciu neuznali, že mám šťastie, že mi idú striekať nárazník, tak to svetlo vymontujú a muchu vyberú...škodovka je obyčajný hnoj, nikdy v živote si to už nekúpim, ...inak, svetlá sa mi tiež už zarosili, ale asi to tak má byť, kamarát má trojročnú 7-ku, rosia sa mu tiež.       

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mně se světla taky rosí (SUP 3, L&K) až někam do poloviny. Pokaždý, když je trochu vlhko. Příští týden to dávám na reklamaci, navíc mi ještě vrže kaslík a taky jsou špatně usazený pravý dveře (profukujou a třou o sebe ty chromový lišty kolem oken tak, že už je jedna zdeformovaná).

 

Řekli mi, že u nových modelů si to tam budou muset nechat asi týden a náhradní vůz mi nedají. Tolik k autu za skoro 1,2 mil. Čumim. Před tím jsem měl CC a když mi vrzal tlumič, mohli se posrat a dali mi hned auto v odpovídající třídě.

 

Jsem docela zklamaný, ale aspoň nemám v lampě můru :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem to chtěl dát tam, kde jsem to kupoval a řekli mi, že bez nároku. Naštěstí máme v práci docela velký vozový park, takže budu jezdit Merglem GLK, ale i tak mě to naštvalo. Ten přístup se mi krajně nelíbí. Přeci jen si kupuješ jejich vlajkovou loď, která není úplně levná a čekal bych, že si jim na tom záleží. Dokonce i pochopím, že nějaké mouchy, pokud jde o úplně nový typ auta, to bude mít, ale tak se k tomu přeci nějak postavím, ne? 

 

No nic, jen mi to ukazuje, kam se za tři roky, až budu brát nový auto, pravděpodobně nepovídám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsi zajet od jiného servisu, na náhradní auto máš nárok.. Bohužel, v každém servisu se sttaví k zákazníkovi trochu jinak. Ale zajímavý je, že u tebe reklamaci s mlžením světlometů uznali a co se týče ostatních u jiných AS nevědí o co jde :-)

Editováno: , autor: michal2009
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...