Přejít na obsah

zarosene / zamlzene predni svetla


vavrorr

Doporučené příspěvky

Pawouk pozeram ze si presiel s felicii na octavku a rosili sa ti niekedy svetla??? Ked sa dostanes niekedy k novemu aly naozaj novemu superbu a budes spokojny ze sa ti budu rosit svetla tak potom asi nebudes normalny a reklamovat som to uz bol . A aj v skodovke si uznali ze to niekto posral. Ale kym tam niesu kvapky tak je to normalne podla nich.

Já tě chápu, že jsi naštvaný, já sám jsem se nějakých věcí u škodovky již nareklamoval, i když rosení světel zrovna ne. Takže zkušenosti mám dostatečné a ne zrovna dobré. Ale musíš pochopit, že to, co tady děláš = stěžování si skoro v každém příspěvku, což se dá nazvat tapetováním, tady nelze dopustit. Stačí to přece napsat jednou, ne? Dám ti jednu radu, založ si téma v sekci Váš Superb III, napiš tam něco o svém voze a pak si tam můžeš stěžovat, co hrdlo ráčí, nikdo z moderátorů tě tam za to nebude nahánět. Tady a i jinde máš na podobné příspěvky stop stav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes ked som to bol reklamovat v skodovke ale fotky nestacia ze mam prist ked to bude zarosene. Potom som sa stavil v mercedese a popri inom som im opisal tento problem so skodou a povedali mi ze aj nove S s matrix svetlami mal tento problem ale mercedes sa netvaril ze to tak ma byt a riesit to zvolavackou kde vysusili tieto svetka a ze sa tam montovala niaka membrana. A ze ked je vlhkost dnu tak to svetlu skodi hlavne odrazovim plocham a hed tam vosla vlchkost tak tam vojde aj prach a bude sa to spinit. Tak vidite chybu moze urobit kazdy ale hodnost a serioznost sa ukaze az vtedy ako sa k tomu postavia. Niekdo si povie vsak im povieme ze to tak ma byt a mozno nam to prejde a niekdo si povie ta sne to posrali tak to musime napravit. Takze skoda sa cenou aj dizajnom priblizuje premiovim znackam ale kvalita, spracovanie a serioznost este zaostava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dopracoval k tomu, že si výrobní závod chce na týden stáhnout auto zpátky k sobě, aby koukli co a jak se mi nezdá. Na tu dobu dostanu jinou S3.
Což je možná na jednu stranu fajn, na druhou nevím, jestli se mi chce dělat pokusnýho králíka a nechat je v tom vrtat dle jejich libosti.

I když to bude rozebírat výrobní závod, tak to už vlastně nebude nikdy jako z výroby, ne? 
Babo raď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtěl bych odstranit následující: a) rosí se světla, B) hmyz ve světlometu, c) nelícují dveře řidiče, d) spojka na trubce/hadici klimatizace netěsní - uniká chladící médium, e) vada kůže na sedačce spolujezdce, f) zlobí stahovačka okna řidiče, g) atp., atp.

Editováno: , autor: Martin Bednář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A teď upřímně - jsou to same mechanické závady. K jejich odstranění je zapotřebí fyzického kontaktu. Na jednu stranu reklamuješ a na druhou stranu se bojiš nechat si něco upravit, protože už to nikdy nebude jako z výroby. Nechceš jim rovnou navrhnout, ať ti dají nový auto?

Buď to chceš opravit a holt se ti v tom budou hrabat, nebo to měj jako z výroby, ale pak nic nereklamuj. Nic mezi není možné.

Za mě bych jim auto klidně nechal ať to dají do cajku, jinak z tebe budou mít technici srandu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si myslim ze to bude lepsie ako byvto mali robit niaky ucni v servise skoda ktory sa budu ucit na tvojom aute. Len by ma zaujimalo ako moze vopustit vyrobu auto ktoremu nelicuju diely. Aj v salone som videl s3 kde nelicovala kapota a to dost. Tie svetla pochopim ze nebidia ze su zarosene ked ich montuju ale tie ostatne veci by mohlili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mal som pozicaneho Suberba na 24hod a tiez sa rosili.Bohuzial v terajsom pocasi,kedy je nonstop hmla,neprijemne mokro,ziade slnko sa ani necudujem a mam ich zarosene aj na 3kovej Octavke s ledkami a BIxenonami a lahucko orosene su aj na novom 7mickovom Golfe,kde su klasika halogeny svetla.Bohuzial toto pocasie nieje idealne na odsudenie svetiel v Superbe kvoli roseniu do pekla :kol-44:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Technologicky spociva problem v tom, ze ani LED ani xenon moc "netopi". A kdyz tam neni zadna klasicka zarovka, ktera by to vyhřála, (vykurila ;-) ), tak je problem. Resit to lze napr. vyhrivanim, ale to uz zase polezou nahoru vyrobni naklady.

Jsem zvedav, jak se k tomu Skoda postavi.

Vavrror: vytiskni to a zajed s tim do servisu.

Editováno: , autor: Martin Bednář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...