Přejít na obsah

zarosene / zamlzene predni svetla


vavrorr

Doporučené příspěvky

Btw tak uz mam info od kamarada ze Škoda Auto..

Bohuzel tim ze majitel predemnou vynechal jeden servis a to 90tis km.

je si 100% jist ze mi zaruku neuznaji...Takze jedina ma moznost je jit a koupit cele svetlo..

Ale hezky je od skodovky ze mi hned rekli cenu noveho svetla.

kraasnejch 21 500Kč ??????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Dobrý večer,

jak jste jiz asi pochopil resil jsem podobny problem s tim rozdilem ze mě diky tomu odeslo led denni sviceni spodni cast “hokejky” 

Jak jsem již psal nahoře jak to auto neni v zaruce a pokud jste od te doby byl na servisnich prohlidkach jinde nez v autoriz. Servise či jen na jedinou vymenu oleje nebo prohlidku nedojel a vynechal nebyl schopny ani muj velice dobry znamí s tim po zaruce jakkoli nejak hnout. Pokud mate vzdy servis jen skoda a opravdu pravidelny bez nejakeho prodleni treba o 10tis km na servise a ta zaruka vam skoncila “nedavno” realna moznost tam je.

pokud ale jen jednu z techto veci nemate 100% je to jen ztrata casu. A jelikoz jsem to resil a svetlo se snazil opravit po nakupo noveho. Vam doporucuji (pokud nema zadny jiny problem jako melo to moje. Vyndat pokusit se vyhledat nekoho kdo ma sakra velkou troubu? Ano vazne troubu. Oddelat asi 4 sponky ktere jsou v tom obslu svetlaa drzi jeste pro jistotu plexi svetla s obalem pak strcit

svetlo do trouby a v ni zahrat na 100az 110stupnu max!! Jde o to aby se neroztavil plast ale jen ten silikon ktery je v komplet celem pouzdre svetla cca po 15-20min vyndat a okamzite se snazit oddelit. Pak ocistit sehnat kvalitnejsi tmel a nebat se ho tam dat jeste vic!?

A nebo druha moznost. Jit na bazar a vim ze se tam svetlo faakt jako v krasnem stavu da poridit za cca 3,5k.. Jen davejte velice dobry pozor at nedopadnete jako ja. Sehnal sem svetlo a az sem cumel bylo jak primo z tovarny a diky tomu My jedna ledka sviti fakt kraasne bile a druha uz je trochu zluta..:(

Snad vam tato informace pomuze.:)

hezky zbytek vecera

petr

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, titanius napsal:

Auto mam ešte v záruke do 2023

Ale po prečítaní celej diskusie to asi ani nemá zmysel ísť do ŠA a reklamovať to... 

Normálne sa niekde na parkovisku budem hanbiť 

Hlavne, že Superb prezentujú ako vlajkovu loď :-) 

 

Má to smysl to reklamovat. Vrtnou Ti tam takovou 5 mm dírku na odvětrávání a vloží tam takový "labyrint", aby tam nešla voda z wapky na přímo atpod. Není to přímo svolávací akce, ale oni na to mají školení co a jak mají udělat, kdž se zákazník nenechá odbýt a ukecat těma nesmyslama. Na pakrovisku hanbiť ..?   je to smutné, když vedle Tebe stojí Fabie, nebo Favorit a všechno čiré paraboly bez vody a bez zamlžení. Ty tam naburácíš s prezidentskou limusínou  jako "reklama na zapařeninu", ufff..   Ale nedej se a trvej na odstanění tohoto problému. Opraví Ti to gratis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam vícero možností v těch rožkách ze zadu. Já u toho nebyl přítomný, zajímal mě jen výsledek "akce". Ale tady na téhle diskusi si nalistuj ze začátku stránky a je tu nafocena na plánku nějaká parabola a tam je přesně poznačené, jaký ten roh toho světla se má odvrtat a zprůchodnit ten odvětrávací průduch. Dělá to Škodovka zadarmo, ale jen těm, kdož se nenechají odbýt, ale to už se .. opakuji ..  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...