Přejít na obsah

zarosene / zamlzene predni svetla


vavrorr

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Ahojte, deje sa toto niekomu komu sa už zadarilo že má nového Superba s Matrix Led? Pretože ak je to fyzikálna vlastnosť aj v prípade matrixov, ktoré môžu ísť nonstop a ktoré dynamicky vykrývajú jednotlivé segmenty, tak to je potom podľa mňa über blamáž...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No všiml jsem si na parkovišti, že hodně trojkových Superbů nebo čtyřokých Oktávek má hodně zamlžený světlomety a je docela jedno jestli xenon/LED nebo halogen. Na předchozím mondeu s xenony ani na současném s LED světly se nikdy nezamlžil ani centimetr čtverečný plochy(nicméně my s Fordy řešíme trochu jiné a o dost zásadnější problémy :-D ). Takže je to opravdu specifický problém Škody potažmo VW.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Iba pre vsetkych stazovacov a vyplakavacov za malicke zamlzeni na svetlach....takto to je u konkurencie na rodinnom,luxusnom SUV Ford Edge za 57000 eur!!!!!stredne svetlo 3x reklamovane a opat mesiac po vymene zarosene...bocne zadne Ford odmieta reklamovat,aj ked je to v nich viditelne akvarko

20200107_162220.jpg

20200107_162136.jpg

20200107_162122.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

jaká je aktuální situace s orosenými světly a jejich reklamací? byl tu nějáký dokument na  opravu v rámci TPI vyvrtáním dalšího větracího otvoru a labyrintem, a pak dokument o odmítání reklamací. Který z nich je aktuálně platný? Díval jsme se a u rv 2016 třetí větrací otvor nemám, takže bych to nechal udělat než skončí záruka. Na rv 5/2017 už se světla tak moc nerosí 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Caute klubaci.Mam pre Vas zaruceny sposob na odrosovanie svetiel.Je vsak trosku invazivny. Na svetla pred faceliftom bude nutne najst vhodne miesto na "dorobenie komina"pre dodatocnu montaz tohto filtra.Pozriem na svojich svetlach kam by to bolo mozne neinvazivne pripojit,ale zatial som nenasiel.

https://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-A1-8X-2013-HEADLIGHT-LAMP-BREATHER-PIPE-8X0941718A-8X0941717A-2010-14-/324009743539

 

Filter sa vyvedie niekam v spodnej casti naraznika tak aby naporom sposoboval vetranie svetla.Netreba sa bat,ten filter ma membranu cize voda tadial neprejde.

 Na svetlach po facelifte uz vytvoreny interface na schlauch existuje ale zatial sa nepouziva.

Pre montaz filtra ho ale treba najskor aj prevrtat alebo pretavit.

Tento filter uz myslim pouziva Kamiq,ale mozno aj ine modely v ramci opravarenskeho riesenia.

 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

A co nacpat do svetlimetu polstarek na pohlcovani vlhkosti?  Tak me napadlo zda by byla nejaka zmena...

 

Predevcirem jsem koupil Sup 140kw s 85 tis km laurin. Ve skoda plus. Pri pred prodejen to myli a samo sebou po rozsviceni svetel se udelala mlha na svetlech asi z 1/3  tam kde proudi svetlo mlha neni ale pod jo. Prej normalni.  Ale je to hnusny na tak hezkym aute.  

Editováno: , autor: JSvoboda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám vysoušecí sáčky v bi-xenonech v RAPIDu. Uchytil jsem sáček dovnitř na svazek kabelů za svorkovnicí na vstupu do světla, takže je cca uprostřed tělesa světla a jde kdykoliv vyndat a vyměnit. Dal jsem ho tam po "zatopení" světla stříkající vodou, když jsem řešil chlazení LEDek otvory v krytce. I přes vysušení světel tam nějaká voda někde zůstala a pořád to zlobilo. Sáček to vyřešil. Vloni v létě jsem sáčky vyndal, protože byl od vlhkosti klid. První jízda v silném srpnovém dešti, mě ale vyvedla z omylu. Takže nové sáčky tam šly okamžitě. Celý podzim a zimu je od vlhkosti klid. Mám tam toto: Vysoušecí sáček VA-1 , uchyceno stahovací páskou.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...