Přejít na obsah

DSG omezení na 250 Nm


Prochaine

Doporučené příspěvky

Myslím že tentokrát dostal motor 1.8 tsi roli Cerneho Petra a moc prodeju nebude. U dsg davaji slabsi prevodovku proto, aby moc neohrozil 2.0 tsi. Puvodne jsem tento motor chtel, byla by to moje treti preplnovana 1.8 (a zatim plna spokojenost), ale diky tomu omezeni a po vyzkouseni, jsem se rozhodl pro 1.4 tsi.

I na novinarskych dnech Skoda tlacila 1.4.

1.8 bud nebyla nebo jen par kousku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To omezeni kroutaku u 1.8 TSI DSG je to, co mne od tohoto motoru odrazuje (DSG chci). Takhle uvazuji o 2.0 TDI 140 kW, ale tam mam zase problem, ze to vypada, ze ten motor je nejaky slaby, protoze mu vsude meri zrychleni na 100 cca 9 vterin, coz je fakt bida, kdyz muj stary S2 s 1.8 TSI to da bez problemu pod 8 vterin.

Editováno: , autor: 5icz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl u prodejce rozhodnut původně pro 1,8 TSI manuál (320 Nm). Nic méně na druhý den jsem si byl nakonfigurovat za příplatkových myslím 65.000,-Kč DSG 7* automat i za cenu toho, že se tím sníží kroutící moment dolů na 250 Nm.  Začal něco o tom, že do takových aut by už manuál zakázal montovat atpod. Zkrátka pohodlnost zvítězila nad nějakým "razantnějším" dovádění. Nemyslím si, že to bude "černý Petr" každý sám, jak komu co vyhovuje přeci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau Martine. Já kdysi chtěl když vyjela nová Octavia - 3.gen. tu 1,8 TSI i k vůli tomu, že ta jediná měla vzadu víceprvkovou nápravu. Ale jsem rád, že jsem vydržel čekat až na toho Supa lll, no.  Uvidíme. Na Vánoce by se to mělo rozlousknout.  Tedy prakticky zrealizovat. Záloha už je zaplacena a jsem ... čekatel ... :kol-33:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...